Реби Джаксън - Wiki, възраст, съпруг, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Реби Джаксън е певица от Съединените щати. Реби Джаксън се появи на сцената с братята и сестрите си по време на изпълнения.

Бързи факти

Пълно име: Реби Джаксън
Пол: Женски пол
Професия: певица
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 1 инч (1,55 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Натаниел Браун
Нетна стойност 3 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Размер на тяло 34-29-36.
Родно място Гари, Индиана
Националност американски
Религия Кристиян
образование „Гимназия Теодор Рузвелт“
баща Джо Джаксън
Майка Катрин Джаксън
Братя и сестри Джаки, Джърмейн, Ранди, Тито, Марло Ла Тоя, Джон Вони, Джанет, Майкъл Джексън
деца Стейси, Санд

Биография на Реби Джаксън

Реби Джаксън е родена в Гари, Индиана на 29 май 1950 г. В момента е на 72 години. Джоузеф Джаксън е името на баща й. По същия начин Катрин Джаксън е името на майка й. Нейната зодия също е Близнаци. В резултат на това баща й работи в стоманодобивна фабрика. Майка й Катрин също е вярваща християнка. По същия начин тя възпитава всичките си деца да бъдат благочестиви християни. Maureen Reillette Rebbie Jackson-Brown е цялото й име.

Реби също посещава и завършва гимназията на Гари „Теодор Рузвелт“. След това, на 18-годишна възраст, тя сключва брак с приятеля си Натаниел Браун. Освен това баща й беше напълно против брака й, докато майка й искрено я подкрепяше. След това нейните братя сформират музикалната група „The Jackson 5“ през 1974 г. Освен това всички братя и сестри на Джаксън се събират, за да организират концерт в Лас Вегас. Те станаха известни за една нощ.Тя също има девет братя и сестри, включително Джаки, Джърмейн, Ранди, Тито, Марлон, Майкъл Джексън, Ла Тоя, Джон Вони и Джанет. По същия начин тя прекарва детството си радостно със своите братя и сестри.

Височина, тегло на Реби Джаксън

Тя е зашеметяваща певица с черна коса и черни очи. Тя е висока 5 фута и 1 инч и тежи 58 килограма. По същия начин размерът на сутиена й е 34B. Измерванията на тялото й също са 34-29-36 инча.

  Реби Джаксън

Реби Джаксън (Източник: Twitter)

кариера

CBS подписа с братята Джаксън да участват в тяхното вариететно шоу „The Jacksons“. Освен това те бяха решили да се придържат към лейбъла „Motown“. Освен това шоуто се излъчваше в началото един месец. По същия начин неговият успех принуди ръководителите на мрежата да го продължат.

Освен това Реби все още не беше готова да се занимава с пеене като кариера и предпочиташе да го запази като хоби. В резултат на това тя вярва, че актьорството е по-добра възможност за кариера за нея от пеенето. Джаксън започва като фонов вокалист на няколко певци и свири в кабарета. Освен това тя забременява, което причинява кратка пауза в кариерата й през 70-те години.

Rebbie се завръща на музикалната сцена през октомври 1984 г. Освен това с пълноценен дебютен албум, „Centipede“. В резултат на това Rebbie продължава да дава приоритет на семейството си пред кариерата си. Албумът постига само умерен успех. По същия начин албумът няма магически ефект върху Rebbie. Освен това албумът беше рекламиран като солов проект, но беше съвместно усилие между нейните братя и сестри.

В допълнение, Rebbie издава третия си албум, „R U Tuff Enough“, през 1988 г. Следователно албумът не е особено успешен, но продава 3 000 000 копия в рамките на няколко месеца след издаването му. Освен това Реби е съсипан от провал и си взема дълга почивка. По-малкият й брат Майкъл също беше основал собствен звукозаписен лейбъл.

Освен това международният успех на Майкъл Джексън повлия на нея и нейните братя и сестри. Те също имат възможност да получат международно признание.

Нетната стойност на Реби Джаксън

Реби Джаксън има нетна стойност от 3 милиона долара. Освен това тя води охолен начин на живот със семейството и децата си.

Съпруг на Реби Джаксън, брак

Реби Джаксън беше в дългогодишна връзка с Натаниел Браун в гимназията. След това се женят през 1968 г. Освен това тя получи много негативни реакции от семейството си, но в крайна сметка семейството й подкрепя решението й. В резултат на това двойката има три деца: Стейси, Яши и Остин. Освен това съпругът й Натаниел почина от заболяване през 2013 г.

Популярни Публикации