Ребека Луиз- Нетна стойност, Wiki възраст, етническа принадлежност, височина, гадже

Ребека Луиз е известна американска актриса, модел, телевизионна личност, инфлуенсър в социалните медии и бизнесдама от Минесота. Ребека е добре известна в нацията с изключителните си актьорски способности. Според съобщенията Луиз работи и като модел.

Бързи факти

Пълно истинско име Ребека Луиз.
Известен като Младата Марша Джейкъбс в Euphoria.
Дата на раждане 4 април 2000 г. (вторник).
Възраст (към 2021 г.) 21 годишен.
Място на раждане Минесота, САЩ.
Сегашен адрес Лос Ънгълс, Калифорния, Съединени щати.
Професия Актриса, модел, телевизионна личност, звезда в социалните медии и предприемач.
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара (приблизително).
Националност Американски.
Религия християнството.
Зодия Овен.
Етническа принадлежност Бяло.
образование Завършил гимназия.
Алма матер Голямата северна театрална компания.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 5″
Тегло (прибл.) В килограми: 50 кг

Възраст и ранен живот на Ребека Луиз

Ребека Луиз е родена във вторник, 4 април 2000 г , в Лос Ънгълс, Калифорния, САЩ. Тя проявява интерес към изявите от малка. Родителите й също я подкрепят в начинанието. Ребека се присъединява към The Great Northern Theatre Company, след като завършва основното си училище. Луиз придоби професионални актьорски таланти от тази театрална група. Тя сподели и кадри от театъра в социалните мрежи. Ребека Луиз е на 21 години към 2021 г. и вече си е създала репутация в бизнеса.

Височина и тегло на Ребека Луиз

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Ребека Луиз е висока 5 фута 5 инча и тежи около 50 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Ребека Луиз

Ребека Луиз

Ребека Луиз Нет Уърт

Колко е нетната стойност на Ребека Луиз? Основният източник на доходи на Ребека Луиз е нейната актьорска кариера. Тя обича актьорството и моделирането. Нека ви информирам, че тя генерира пари и от кариерата си на модел. Сега тя живее в Лос Анджелис. Ребека обича да се облича в маркови дрехи. Тя е фен на портмонета от висок клас. Нетното състояние на Ребека се оценява на 1,5 милиона щатски долара (приблизително).

кариера

Ребека Луиз започва своята изпълнителска кариера в театрите. Участвала е и в редица сценични и театрални постановки. Нейните изключителни актьорски способности й спечелиха ролята на женска фигура в първия й филм Ted Bundy: American Boogeyman през 2021 г. След това тя започна да дава интервюта за филми и телевизионни програми. Кастинг директорът на Euphoria я избра за ролята на младата Марша, след като видя нейното актьорско представяне. Нека ви информирам, че актрисата Пола Маршал изпълни ключовата роля на Марша Джейкъбс. Ребека участва в този сериал заедно с Хънтър Шафър, Елиас Какавас, Зендая, Ангъс Клауд, Сидни Суини, Алги Смит, Алекса Деми и други.

Ребека Луиз Гадже и срещи

С кого се среща Ребека Луиз? Ребека стана известна след участието си в телевизионното шоу Euphoria. Последователите й са заинтригувани от изявите й в този сериал и искат да научат повече за нея. Има много запитвания относно гаджето и състоянието на връзката на Ребека в интернет. Открихме, че Ребека е необвързана след задълбочено разследване. Освен това обича да прекарва време със своите колеги и приятели. Тя също публикува много снимки със своите приятели и най-добри приятели в профила си в Instagram. Ребека, нека ви кажа, е наистина отворен човек.

Популярни Публикации