Ребека Болдинг почина на 73-годишна възраст

След продължителна борба с рак на яйчниците, Ребека Болдинг почина на 18 юли на 73-годишна възраст. Съпругът й Джеймс Л. Конуей потвърди смъртта й в Парк Сити, Юта. Каролайн Уилямс, братовчедка на Болдинг, изрази тъгата си в социалните медии. Тя каза, че първият, който е изобразил Елиз Ротман в Charmed, е имал дълбок ефект върху любопитството й към шоубизнеса и представленията.

Героят на Ребека Болдинг от Charmed

Ребека Болдинг изигра строгата и прагматична бизнесдама Елиз Ротман в телевизионния сериал 'Очарован'. Ротман беше и главен редактор на The Bay Mirror и тя много обичаше Фийби Халиуел, на която гледаше като на дъщеря, която никога не е имала. Първоначално Елиз забравя за магията, но бързо открива тайната на сестрите си и им става ценен приятел и съюзник.

 Ребека Балдинг

Способността да създава и контролира живота на растенията беше временната сила на героя. По време на световния преход на магията тя получи тази способност. Ротман започна, като увеличи букета цветя, който бе донесла за Фийби. След това тя го комбинира с Хенри Мичъл, за да украси имението, за да може то да се смеси с новоомагьосания квартал.

Всичко за Ребека Болдинг

Ребека Болдинг е родена на 21 септември 1948 г. и е завършила университета в Канзас. В комедията на ABC от 1977 г. Soap тя играе Карол Дейвид, майката на детето на Джоди Далас. Сапунът се излъчваше в продължение на четири сезона и стана популярен, въпреки че събра различни отзиви и беше заплетен в проблеми. През 1979 г. тя играе Корки Крандъл в комедията Makin’ It и репортерката Карла Мардигиан в драматичния сериал Лу Грант с Ед Аснър. Тя също изобрази дъщерята на Аснер в The Gathering, коледен телевизионен филм.

 Ребека Балдинг

Балдинг изигра Ейми Франклин във филма 'Смъртоносна игра' от 1977 г. Тя имаше кратка поява като Елън на 7th Heaven и се появи в пилотния епизод на Mr. and Mrs. and Mr. През 1998 г. тя се появи като гост-звезда в епизод на фентъзи драмата Charmed. Плешивият се завръща в програмата за четвърти сезон, като Елиз Ротман. Героинята стана добре известна сред феновете и тя продължи да го изобразява до последния сезон на шоуто, който беше излъчен през 2006 г. Филмовите кредити на Балдинг включват The Silent Scream, The Boogens, Kiss My Grits и Yesterday's Dream, в допълнение към нейната телевизия изяви.

Популярни Публикации