Rebecca Breeds- Биография, възраст, съпруг, височина, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Ребека Брийдс е австралийска актриса, която е активна в развлекателната индустрия от 2000 г. насам. Тя започва актьорската си кариера в реклами и след това се премества в австралийската филмова индустрия. Следвайки своята знаменитост, тя работи в Холивуд и се появява в американски телевизионни сериали. Тя също се появява във филми на Боливуд. Тази актриса е добре известна с ролята си на Каси Комети в австралийската телевизионна драма „Blue Water High“. По същия начин тя е сценарист, който е работил по различни сценарии. Разгледайте повече за Rebecca Breeds Bio, Wiki, Възраст, Височина, Тегло, Нетна стойност, Женен, Кариера, Instagram

Бързи факти

Истинско име Ребека Елизабет Брийдс
Псевдоним Ребека
Известен като актриса
Възраст 34-годишен
рожден ден 17 юни 1987 г
Родно място Сидни, Нов Южен Уелс
Зодия зодия Близнаци
Етническа принадлежност Бяло
Националност американски
Религия християнството
Височина 5 фута 3 инча
Тегло 50 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена 32 А
Цвят на очите зелено
Цвят на косата Светлина
Номер на обувка 7
Гадже/Среща N/A
Съпруг Люк Мичъл
Нетна стойност 10 милиона долара
Марки N/A
Хоби Актьорство, снимане

Кои са породите Ребека?

Ребека Елизабет Брийдс е родена в Сидни, Нов Южен Уелс, Австралия на 17 юни 1987 г. . Информацията на нейните родители не е публична. Тя също е сестра на двама братя, Матю и Бенджамин Брийдс. Тя също е на 34 години и е зодия Близнаци.

Ребека отглежда ранно детство

Ребека Брийдс беше ученичка в катедралното училище „Сейнт Андрю“. Тази актриса беше привлечена от актьорството в ранна възраст. След това се записва в Университета на Нов Южен Уелс. По същия начин тя следва двойна диплома по музика и сценични изкуства през първите шест месеца, преди да изостави обучението си, за да се присъедини към филм, в който е избрана.Колко висока е Ребека Брийдс?

Ребека Брийдс е от австралийска националност и бяла етническа принадлежност. А от друга страна, тя е висока 5 фута 3 инча (160 см/ 1,60 м) и тежи около 50 кг (110 фунта). Тя има слабо телосложение и дребен външен вид. Тя също има светлокафява коса и зелени очи.

  Ребека Брийдс

Ребека Брийдс (Източник: Instagram)

Социални медии (FB, Instagram, Twitter)

Ребека Брийдс има акаунти в социалните медии, които са активни. Нейният акаунт в Instagram (@rebeccaebreeds) има 141 хиляди последователи. По същия начин тя има 85,2 хиляди последователи в Twitter (@BecEBreeds).

Кой е съпругът на Ребека Брийдс?

Ребека Брийдс започна да се среща с актьора Люк Мичъл през 2009 г. Те се сгодиха през май 2012 г., след като се срещаха три години. През януари 2013 г. тази двойка се жени.

Как Ребека Брийдс преследва кариерата си?

Ребека Брийдс дебютира в игралния драматичен филм 'Нюкасъл', където играе Лия Понтин през 2008 г. През 2011 г. тя участва в късометражния филм 'Аромат'. Стела се появява в боливудския филм 'Bhaag Milkha Bhaag' през 2012 г. , След това тя участва в ролята на Кийви в романтичната комедия „Три лета“ през 2017 г. По същия начин през 2018 г. тя изигра Сали в „Slam“. Тази актриса също е сценарист и изпълнителен продуцент на късометражния филм „Air“.

През 2016 г. можехме да я видим и в „Моли“ като Камил и „Правата на Миранда“ като Миранда Коул. Тя също се появи в епизод на „The Brave“. След това Ребека се появи в „The Code“ от 2019 г. като агент на NCIS Scout Manion. През 2021 г. тя изигра главната роля на Кларис Старлинг в телевизионния сериал „Кларис“, който е в ефир и днес. По-конкретно, във всички гореспоменати серии тя е споделяла екрана с различни артисти. Сред тях са Джоузеф Морган, Даниел Гилис, Даниел Роуз Ръсел, Кал Пен, Крис Смит, Джайм Мъри, Кейт Бел, Кариба Хайне, Нина Добрев, Ник Сандоу, Майкъл Къдлиц, Ана Ууд и много други.

Rebecca Breeds Net Worth 2022

Нетното състояние на Ребека Брийдс се оценява на 10 милиона долара към 2022 г. Тя е професионална актриса, която се е снимала в много филми.

Факти

  1. Имала е 1 връзка.
  2. Тя е активна в социалните мрежи.
  3. Ребека обича ориз и къри.

Популярни Публикации