Realrosesarered- Възраст, Wiki, Нетна стойност, Височина, Гадже, Кариера

Realrosesarered е добре познат YouTuber, който е известен със своите публикации за игри. Realrosesarered има 1,1 милиона абонати в YouTube и е добре известна с публикациите си в Roblox.

Бързи факти

Истинско име Realrosesarered
Псевдоним Realrosesarered
Известен като Youtuber
Възраст 30-годишен
рожден ден 14 февруари 1991 г
Родно място Монреал, Канада
Знак за раждане Водолей
Националност канадски
Етническа принадлежност N/A
Религия мюсюлманин
Височина 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите светлокафяво
Цвят на косата светлокафяво
Номер на обувка N/A
Запознанства/гадже Неженен
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност 500 000 долара
Хоби N/A
Марки N/A

Биография на Realrosesarered

Realrosesarered е родена в Монреал, Канада на 14 февруари 1991 г. Настоящата й възраст е 29 години. Нейният астрологичен знак е Водолей. Realrosesarered е от канадски произход, но нейната раса е несигурна. Тя е арабска мюсюлманка. Realrosesarered също е обичаща забавлението и мила дама в реалния живот.

Бащата, майката и братята и сестрите на Realrosesarered не са идентифицирани. Тя все още не е разкрила много за кариерата си, но изглежда, че е завършила.  Realrosesarered age

Realrosesarered

Realrosesarered Височина, Тегло

Realrosesarered, красив YouTuber, е висок 5 фута и 5 инча. Тя има красиви топли кафяви очи и светлокафява коса. Освен това, няма налична информация за телесното тегло, размера на обувката или роклята на Realrosesarered.

кариера

Realrosesarered започва кариерата си като YouTuber. Тя стана популярна, когато започна да публикува своите видеоклипове за игри в YouTube. На 4 февруари 2013 г. тя стартира своя канал в YouTube. В момента каналът й в YouTube има над 1,19 милиона зрители. Тя има почти 729 видеоклипа с над 257 271 712 гледания до момента.

Нейните видеоклипове обхващат широк спектър от теми, включително игри, тролинг кадри, рапове, потоци на живо и много други. Заедно с Roblox, тя обича игри като „Call of Duty: Black Ops 2“, „Grand Theft Auto 5“ и „H1Z1“. Без съмнение нейните видеоклипове за видео игри са смешни, забавни и единствени по рода си. Realrosesarered също има ненадминати коментарни умения и брилянтно чувство за хумор, които се забелязват в нейните видеоклипове. По същия начин, след като направи филм, тя иска да направи екранна снимка и да я публикува в Instagram.

Тя стана популярна, след като публикува видеоклиповете си за игри, а видеоклиповете й се харесват от феновете й по целия свят. Като жена геймър, тя се превърна във вдъхновение за всички геймъри, включително жените. Обича да играе игри и да експериментира с различни пуснати игри като хоби. Тя е най-известна със своите видеоклипове Roblox. По същия начин, в някои от своите видеоклипове, тя си сътрудничи с Kevin LeSean с псевдоним XpertThief. XpertThief е създател на уеб съдържание, който е натрупал много последователи за своите публикации за игри, скечове и влогове.

Youtube пътешествие

Realrosesarered е най-известна със своите видеоклипове Roblox, в които тя се появява в няколко видеоклипа за геймплей, фокусирани върху сайта за онлайн игри. Нейният канал има всичко за феновете на Roblox, от тролинг на Roblox и тайни видеоклипове до рапове на Roblox и потоци на живо9. Тя бързо започна да публикува видеоклипове за популярните видеоигри „H1Z1“ и „Rocket League“. На 18 октомври 2016 г. тя публикува първия си влог, който беше тематично обитавано от духове място. Заглавието на видеоклипа беше „24-часово предизвикателство – Обитаваща лудница“. Тя показа на публиката си обезпокоително явление на призрак, докато преглеждаше обитаван от духове психиатричен център в този видеоблог.

HAUNTING PEOPLE’S HOUSES When INVISIBLE е един от нейните най-известни и харесвани видеоклипове от нейните последователи. ТОЙ ИЗЛЪГА ЗА ВЗЕМАНЕТО НА ROBUX, ROBLOX! РОБЛОКС РАЗКРИВА ФАЛШИТИ!, ТОЙ ИЗРИТА ПРИЯТЕЛКАТА СИ ЗАРАДИ МЕН! АДМИНИСТРАЦИЯ НА ROBLOX И НАЙ-НЕПОДХОДЯЩАТА ИГРА НА ROBLOX! Хотел Хилтън на Roblox. Realrosesarered също така предлага стоки като калъфки за възглавници, качулки, тениски, задни капаци на смартфони и т.н.

Интересни факти

През 2018 г. Realrosesarered посети VidCon, както и Owl Café в Токио, Япония. По същия начин на 22 април 2015 г. тя публикува за първи път в своя акаунт в Instagram. Тя обича да гледа анимационни филми и да яде сладолед. Realrosesarered също посети Studio Ghibli Store на Tokyo Character Street и яде френски тост с шоколад и банан. На 25 февруари 2018 г. тя носеше шапка Jigglypuff и яде лед от диня и кисела ябълка.

Ситуация на гадже, брак и връзка

Realrosesarered не каза много за връзката си, защото иска да я запази в тайна. В момента е необвързана. Може да е излизала в миналото, но никога не е обсъждала това. Към момента Realrosesarered не се интересува от никакви спекулации или скандали. Сега тя се концентрира върху работата си в YouTube.

  Realrosesarered нетна стойност

Realrosesarered

Realrosesarered Net Worth

Realrosesarered прави достатъчно пари, за да живее комфортен живот. Според информацията в социалните мрежи месечните й приходи от канала й в YouTube варират от 1 до ,7K, а годишните й приходи варират от ,8K до 0,4K. Въпреки това, след отчитане на всичките й приходи, нетната й стойност се оценява на 500 000 долара.

Популярни Публикации