Разведени ли са Одри Пуенте и Джей Томпсън?

Одри Бридж е метеоролог от САЩ. Тя е най-известна с отразяването на времето през уикенда по Fox 5 NY WNYW от 6 до 22 часа.

Бързи факти

Пълно име Одри Бридж
Дата на раждане 3 март 1970 г
Възраст 51 години
Височина/колко висок?
Висок 5 фута 5 инча (1,65).
Професия Метеоролог
Бащино име Маргарет Ассенсио
Име на майката Тит мост
Полова идентичност Женски пол
Е женен? не
Гей ли е?
не
Нетна стойност 3 милиона долара

Кой е съпругът на Одри Пуенте?

Бившият й съпруг Джей Томпсън беше неин съпруг. На 18 септември 2004 г. те станаха съпруг и съпруга. Намирането на информация за нейните деца беше трудно, докато нашият изследователски екип не се зарови в едно от нейните интервюта. Тя разкри в интервю през лятото на 2010 г., че има три деца. Синът й Матео Джей е роден през 2007 г., а дъщеря й Лола Джей е родена през август 2010 г.

Тя разказва пред медиите за дъщеря си и често я споменава. Сантана Томпсън, първото й дете, се ражда през 2005 г. Двамата успешно пазят личния си живот и децата си далеч от светлината на прожекторите. Тя не разкри подробности като това кога и къде се е запознала със съпруга си. Тя не иска дъщеря й да е част от медийната лудост.Според някои източници бракът на Одри Пуенте и Джей Томпсън не проработи и те се разведоха, въпреки че тя изглеждаше щастливо омъжена за съпруга си. Те не са посочили кога са се развели, нито причината за развода им.

Нетна стойност

Нетното състояние на Одри Пуенте се оценява на 3 милиона долара към 2021 г. Нейният опит в своята област и нейната упорита работа и отдаденост й позволиха да натрупа толкова голяма нетна стойност. Месечната й заплата е около 250 000 долара.

Тя и семейството й водят охолен начин на живот. Одри обича да пътува със семейството си на различни места. В интервю тя каза, че е започнала собствен бизнес, произвеждащ облекло с декоративни кристали. Освен това тя е модница с много снимки в Instagram, на които носи стилни рокли.

Уикито на Одри Бридж

  1. Одри Пуенте е родена в Лос Анджелис, Калифорния на 3 март 1970 г. Към 2019 г. тя е на 49 години. Тя е родена в Съединените щати в Ню Йорк, Ню Йорк.
  2. Родителите й са Тито Пуенте, латино перкусионист, и Маргарет Асенсио, икономка.
  3. Нейната националност е американка и тя е бяла. Тя получава бакалавърска степен по говорна комуникация от университета в Сиракюз.
  4. Тя получава магистърска степен от Държавния университет на Мисисипи по магистърска степен по геонауки със специалност метеорология.

Популярни Публикации