Разгледани са слуховете за уврежданията на Бостън Ръсел и съперничеството между братя и сестри

Благодарение на известните си родители, известен актьор Кърт Ръсел , и певицата/актриса Сезон Хъбли, звездното дете Бостън Ръсел винаги е била тема за разговори в медиите.

Въпреки че има известни родители, Бостън остава незабелязан от медиите. Отсъствието му от голяма част от общественото внимание беше катализатор за слуховете за неговото увреждане. Но нищо от това не беше вярно, защото нито блудният син, нито родителите му се обърнаха директно към тях.

Слухове за уврежданията на Бостън Ръсел

Според някои истории Бостън е имал физическо състояние като дете, което е отнело много време, за да се излекува. Въпреки факта, че истинската причина за твърденията за недъг е неизвестна, се смята, че майката на Бостън, Хъбли, е взела продължителна ваканция от актьорската си кариера, за да го подкрепя и да се грижи за него.Невзрачното му поведение само наля масло в огъня. Той и семейството му, от друга страна, никога не са давали никакви подробности относно здравословните му проблеми или са последвали твърдението. Независимо от това, 41-годишният изглежда е физически здрав и здрав в момента.

Бостън Ръсел

Кърт Ръсел никога не е карал децата си да следват стъпките му

През 1996 г. Бостън работи по една от продукциите на баща си, Executive Decision, като асистент на продукцията, а не като актьор. Освен Бостън, другият син на Кърт, Уайът Ръсел (неговият син с Голди Хоун), е добре известен актьор, който участва в редица нискобюджетни, но оценени от критиката филми.

Кърт, от друга страна, казва, че никога не е принуждавал децата си да следват неговите стъпки, вместо това им е позволявал сами да избират маршрута си.

Бостън, по ирония на съдбата, е единственото от децата на Кърт, което не е във филмовата индустрия. Заварените деца на Кърт с Голди Хоун, Кейт и Оливър Хъдсън, са известни актьори. Най-малкият син на Кърт, Уайът, е последното попълнение в експедицията.

Бостън има добри отношения с братя и сестри

Въпреки че са заедно от 1983 г., Кърт и Хоун никога не са се женили. Бостън също изглежда има специален афинитет към Хоун. Двамата бяха наблюдавани да се разхождат из града по време на карантината през 2020 г.

Популярни Публикации