Разберете съпругът, нетната стойност и биография на Нина Семашко

Нина Семашко , пълно име Антонина Ядвига Семашко, е инструктор по йога и актриса от САЩ. Очевидно тя е най-известна с ролята си на Натали Андерсън, умната сестра близначка на Лес, в комедийния филм от 1988 г. „Лиценз за шофиране“. Също така, другите й забележителни роли включват Goodbye Lover, Suicide Kings и The American President, за да назовем само няколко.

Кратки факти за Нина Семашко

Пълно име Нина Семашко
Дата на раждане 14 юли 1970 г
Възраст N/A
Височина/колко висок?
5 фута 4 инча или 1,63 метра
Професия Йога инструктор и актриса
Бащино име Константи
Име на майката Колет Макалистър
Полова идентичност Женски пол
Е женен? да
Гей ли е?
не
Нетна стойност N/A

Биография на Нина Семашко

Нина Семашко е роден на 14 юли 1970 г. в Чикаго, Илинойс, САЩ. Баща й, Константи, беше боец ​​в полския ъндърграунд, а майка й, Колет Семашко, беше репортер и писател. И майка й е британка, а баща й е поляк. Тя има един брат, Кейси Семашко, и по-малка сестра, Корки Семашко.

Освен това тя посещава университета DePaul в Чикаго. И Нина започва кариерата си през 1986 г. Тя играе гневна жена във филма Breast Men, където има пластична операция на гърдите си, която се обърка и причини сериозно усложнение.
Джон Стокуел написа сценария за филма. Тя е висока 5 фута 3 инча. Нина Семашко

Нина Семашко

Съпругът на Нина Семашко

Тя се омъжи за Джеси Меткалф. А съпругът й също е изпълнител. През февруари 2007 г. двойката се жени. Те все още са заедно и имат щастлив брак. Всъщност тя не е разкрила много за личния си живот или децата си. Тя цени неприкосновеността на личния си живот.

Тя диагностицира автоимунното заболяване лупус през 2012 г. Лупусът е потенциално фатално заболяване на имунната система. Болестта й временно попречи на актьорската й кариера. И така, тя започна да прави йога след този инцидент и оттогава стана инструктор по йога.

Здравословното й състояние все още не е известно и не е ясно дали е напълно излекувана. Сега тя обича йога и я практикува постоянно

Нетната стойност на Нина Семашко за 2022 г

Нейната актьорска кариера започва през 1986 г. Три десетилетия в актьорския бизнес са достатъчни, за да натрупа огромна нетна стойност. Нетното състояние на Nina Siemaszko е около 2 милиона долара към 2022 г.

Освен актьорство, тя е и учител по йога, което допринася за доходите й, така че няма съмнение, че има значителна нетна стойност. Нейните домове, начин на живот и автомобили все още не са разкрити. В крайна сметка тя участва в няколко благотворителни програми и програми за набиране на средства за пациента с лупус. Обича да е на открито и има куче за домашен любимец.

Популярни Публикации