Разберете истинската причина за развода между Daniel Toce и Kim Zolciak

Даниел Точе е бивш съпруг на Ким Золчак, американска телевизионна личност и музикант. Той също се появяваше по телевизията с бившата си жена, но след раздялата почти изчезна от медиите. Ким е успешен предприемач и телевизионна личност. Тя се появява в риалити програмата „The Real Housewives of Atlanta“ през 2008 г. Даниел също започва актьорска кариера и има собствен салон за красота. Тя има полски и италиански предци. В Кънектикът тя израства в римокатолически дом.

Бързи факти

Пълно име Даниел Точе
Първо име Даниел
Фамилия Точе
Професия Бивш съпруг на знаменитост
Националност американски
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Без деца 1
нетна стойност 1,5 милиона долара

Брак

Даниел и Ким бяха женени едва две години, от 2001 до 2003 г. Двамата имат дъщеря на име Ариана Биерман. Тя е родена през 2001 г. Двамата прекратиха връзката си през 2003 г.

  Даниел Точе

Daniel Toce (Източник: Google)Дъщерята на Ким преди брака й с Даниел

Ким има дете на име Бриел Бирман от предишната си връзка преди Даниел. Бриел Карена е истинското й име, но го промени, след като беше осиновена от Крой.

Причината за развода

Установено е, че Даниел е малтретирал 15-годишно момиче. Момичето каза, че той я е малтретирал сексуално, откакто е била на 14 години и че не може да издържи повече и трябва да намери сили да изпъкне за себе си. Тя също направи аборт. Той беше затворен, когато момичето подаде жалбата си. Ким поиска развод, когато Даниел беше доказано, че е блудник на деца. Тя беше изумена да разбере, че бащата на бебето й е насилник над деца. Беше още по-разтърсващо да научи кое е момичето, което Даниел е малтретирал. Бриел Бирман, доведената му дъщеря, беше тази.

Ким вече е женен.

Ким Биърман вече е неин съпруг. Преди това е играл с Атланта Фалкънс, преди да се присъедини към Бъфало Билс. Те имаха четири деца заедно и той и Даниел осиновиха дъщерята на Ким. Така те имат общо пет деца. „Не закъснявай“, риалити програмата на двойката, също беше хит.

  Даниел Точе

Daniel Toce (Източник: Google)

деца

Даниел и бившата му съпруга Ким имат една дъщеря, Ариана Бирман. Фамилното име на Ким беше променено, след като сегашният й съпруг Крой я осинови. През 2021 г. тя ще навърши 20 години.

Децата на Ким и Крой

Ким и съпругът й Крой имат четири деца: Крой Джагър KJ, Kash Kade и близнаците Kaia Rose и Kane Ren. Крой и Ким имат шест деца, откакто Крой осинови децата на Ким с нейните предишни връзки.

Нетна стойност

Даниел има приблизителна нетна стойност от ,5 милиона към 2021 г . Въпреки че има голяма сума пари на свое име, източникът на доходите му остава неясен. Според спекулациите това е сумата, която е получил след развода си с телевизионната актриса Ким. Нетното състояние на бившата му съпруга Ким е приблизително 3 милиона долара. Приходите й идват от телевизионните сериали. Тя участва в популярната телевизионна програма „The Real Housewives of Atlanta“.

Тя също беше домакин на програма със сегашния си съпруг Крой, наречена „Не закъснявайте за сватбата', която в крайна сметка беше съкратена на „Не закъснявайте'. Тя също има линия за грижа за кожата и линия за парфюми, наречени „ Kashmere.“ Тя също беше състезател в телевизионната програма „Dancing with the Stars.“ Тя беше съчетана с Тони Доволани, професионален танцьор.

Популярни Публикации