Раза Джафри- Биография, Wiki, Възраст, Нетна стойност, Височина, Тегло, Кариера

Порода Джафри , английски актьор и певец, играе Нийл Хъдсън в медицинската драма на CBS TV Code Black. Разгледайте повече за биографията, уикито, възрастта, височината, теглото, нетната стойност, съпругата, кариерата и факти на Раза Джафри

Бързи факти

Истинско име Порода Джафри
Псевдоним Състезание
Известен като актьор
Възраст 46-годишен
рожден ден 28 май 1975 г
Родно място Ливърпул, Мърсисайд, Англия
Зодия зодия Близнаци
Етническа принадлежност Бяло
Националност британски
Религия християнството
Височина 6 фута
Тегло 75 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Номер на обувка N/A
Приятелка/запознанства
Съпруг Лара Пулвър
Нетна стойност 1,2 милиона долара
Марки N/A
Хоби Актьорство, Пътуване

Кой е Раза Джафри?

Роден е на 28 май 1975 г , в Ливърпул, Мърсисайд, Англия, с индиански и ливърпулски произход. Баща му е от Агра, индийската морска столица, а майка му е от Ливърпул. Джоан Брадшоу и Хайдър Джафри са негови майка и баща. От 1986 до 1991 г. Раза посещава Dulwich College заедно с колегата си от Spooks Рупърт Пенри-Джоунс. Той е роден в Лондон и прекарва детството си там.

  Порода Jaffrey Възраст

Порода Jaffrey ВъзрастРаза Джафри Образование

След като завършва Dulwich College, той учи драма в Манчестърския университет и актьорско майсторство в Bristol Old Vic Theatre School. Планът му след това беше да се присъедини към Кралските военновъздушни сили и да стане пилот. Той направи дните си в университета по-запомнящи се с участието си в няколко пиеси на Edinburgh Festival Fringe. Той включва The London Vertigo на Brian Friel на Шекспировия фестивал Pendley Open Air. По време на последния си семестър в Манчестър му е предложена работа с главния асоцииран директор на Royal Shakespeare Company Грегъри Доран. Това му позволява да кандидатства в Bristol Old Vic Theatre School, където става професионален актьор.

Колко висок е Раза Джафри?

Раза Джафри е на 45 години и е висок 6 фута. Той тежи 75 килограма. Раза има прекрасни тъмнокафяви очи и черна коса. Той е азиатец и има атлетично тяло.

Как Раза Джафри преследва кариерата си?

Раза Джафри се включва в театралната индустрия по време на студентските си дни в Манчестърския университет, воден от силното желание да работи в областта на актьорството. Раза скоро се появи на Единбургския фестивал Fringe, последван от Pendley Open Air Shakespeare Festival. Той също така е работил в сянката на добре известни фигури като Грегъри Доран, главен асоцииран директор на Royal Shakespeare Company. В резултат на това той е привлечен от Бристолското театрално училище Old Vic.

Той също така играе ролята на „Дев Сундарам“ в музикалния драматичен телевизионен сериал Smach. „Elementary“ беше друг драматичен сериал от кариерата на Раза. Тази драма беше модернизирана версия на поредицата за Шерлок Холмс на Артър Конан Дойл. След това той беше видян отново в телевизионния сериал от 2014 г. шпионски трилър „Homeland“, играейки ролята на „Ansar Khan“.

Коя е съпругата на Раза Джафри?

През септември 2007 г. Раза Джафри се жени за колежката си от „Призраци“ Миранда Рейсън. Но през ноември 2009 г. тази двойка се разведе. През 2011 г. той започва да се среща с актрисата Лара Пулвър, за която се ожени на 27 декември 2014 г. Те посрещнаха син, Озиас Джафри, през февруари 2017 г.

Раза Джафри Нетна стойност 2022 г

Нетното състояние на Раза Джафри се оценява на 1,2 милиона долара към 2022 г. Той прави много пари от телевизионната и филмовата си работа.

  Порода Jaffrey Networth

Порода Jaffrey Networth

Социална медия

Раза е един от най-впечатляващите влиятели в социалните медии, с приблизително 12,7 хиляди последователи в Instagram и 16,4 хиляди последователи в Twitter. Неговото име в Instagram е @razajaffery, а той има име в Twitter на @RazaJaffery. Той има 42 последователи в Instagram и 293 последователи в Twitter. В момента не е активен във Facebook.

Факти

1. Той е известен с ролята си в телевизионен сериал.
2, Той обича да пътува
3. Раза е имал множество връзки.

Популярни Публикации