Рави Кумар- Биография, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Рави Кумар е индийски играч на крикет, медийна личност, инфлуенсър и знаменитост в социалните медии от Алигарх, Утар Прадеш. Той стана известен в нацията като най-бързият играч на боулинг. Той започна да играе крикет, когато беше съвсем малък. Той стана известен през януари 2022 г., след като се появи в мач срещу Бангладеш до 19 години.

Бързи факти

Пълно истинско име Рави Кумар.
Дата на раждане 29 октомври 2003 г.
Възраст (към 2021 г.) 18 годишен.
Място на раждане Алигарх, Утар Прадеш, Индия.
Религия индуизъм.
Нетна стойност INR 1-2 Crores (приблизително).
Училище/Колеж Местно училище в Утар Прадеш.
образование Средно ученик.
Професия Играч на крикет, боулинг и медийно лице.
Зодия Скорпион.
каста кшатрия.
Националност индийски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 62 кг .

Възраст и ранен живот на Рави Кумар

Рави Кумар беше роден на 29 октомври 2003 г в Алигарх, Утар Прадеш, Индия. Съобщава се, че се е преместил в Колката, Западен Бенгал, Индия, за да търси кариера в крикета. Възрастта му към 2021 г. е 18 години. За началното си образование той отиде в местно училище в Алигарх. Баща му непрекъснато го настояваше да следва висше образование, за да получи държавна позиция, но той има страст към крикета. Той е ученик в гимназията и сега учи за матури, съобразени с възрастта си. Може да избере да продължи образованието си в престижен колеж или университет.

Височина и тегло на Рави Кумар

Рави Кумар е висок 5 фута 9 инча . Тежи приблизително 62 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Рави Кумар

Рави Кумар Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Рави Кумар? Кумар, заедно с членовете на семейството си, води луксозен начин на живот. Твърди се, че той живее със семейството си в дома на баща си. Той има собствена стая, която е украсена с прекрасни мебели и снимки на някои легендарни играчи на крикет. Освен това той все още е в своя боен период и следователно не прави много от професията си. От днес той получава пари от мачовете и отбора си. Неговата нетна стойност се оценява на порядъка на 1-2 крори INR към октомври 2022 г.

кариера

Рави започва да играе крикет в ранна възраст. Arvind Bhardwaj беше негов инструктор по това време и той го научи на необичайни боулинг тактики. Той предложи проба за Ballygunge United, за да участва в играта U-16 след упорита тренировка повече от 6-7 години. Съобщава се, че по това време му е било отказано, защото се е провалил на изпита TW3.

Като играч на крикет той беше ангажиран от Kanchenjungha Warriors да участва в играта на Bengal U-19. Той играе за Индия срещу различни нации от декември 2021 г. Той е известен като най-бързият бегач в отбора. Рави изигра мач срещу Бангладеш U-19 в „U-19 World Cup Super League“ в събота, 29 януари 2021 г. Мачът беше срещу Бангладеш на четвъртфиналите. Според докладите Кумар е получил три уикета в началото на мача и е откраднал светлината на прожекторите. Той има много различен стил на боулинг, който помогна на Индия да спечели четвъртфиналния мач.

Приятелка на Рави Кумар и срещи

С кого се среща Рави Кумар? Рави Кумар е надарен и интелигентен човек. Много от феновете му се интересуват да научат повече за любовника и личния му живот. Не успяхме да намерим нищо за партньора му въпреки обширните търсения в интернет и акаунтите му в социалните медии. Той не е споделял свои снимки с приятели или партньор, което може да означава, че се среща с някого. Вероятно той вече е свободен и търси подходящата спътница в живота. Рави, от друга страна, сега е съсредоточен върху работата си и се стреми да бъде член на индийския отбор по крикет. Освен това се надяваме, че той скоро ще разкрие връзката си пред своите почитатели.

Популярни Публикации