Рапърът Tumi Tladi A почина на 30 години

Туми Тлади , южноафрикански рапър, почина на 10 юли на 30 години. Семейството на Тлади потвърди смъртта на южноафриканския музикант в изявление:

Семейството на южноафриканския хип-хоп музикант Итумеленг Джордж Тлади призна преждевременната му смърт днес [неделя] с огромно съжаление и загуба.

Изявлението продължи,Туми беше обожаван от семейството, приятелите и целия развлекателен бизнес. Семейство Тлади с уважение моли за уединение по време на техния траур и ви моли да ги помните в молитвите си.

Причината за смъртта на Тлади не е разкрита и допълнителни подробности относно погребението му ще бъдат налични скоро.

Всичко, което трябва да знаете за Туми Тлади

Туми Тлади е син на Питър Тлади, който има значителен принос за растежа на музикалната индустрия на живо в Южна Африка. Рождената му дата е неясна. Последният е и ръководител на джаз фестивала Joy of Music на Mzansi. Tladi, пълно име Itumeleng George Tladi, беше ентусиазиран хип-хоп музикант, чиито изпълнения на живо излъчваха ентусиазъм. На 8 март той сподели видео в Instagram, в което е посрещнат с овации от публиката, докато излиза на платформата.

 Туми Тлади

Той пусна ремикса на песента си Basadi, в която участваха рапърите Moozlie и Rouge, през юни 2020 г. Туми разкри в интервю, че не е имал намерение да записва ремикс и е решил да го направи едва след като песента стана успешна. Tladi си сътрудничи с Mustbedunz, DA L.E.S., Tyler ICU, Luna Florentino и Alfa Kat, наред с други. Неговият най-нов видеоклип за Presidential, в който участваха Надя Накай и Мустбедунц, беше пуснат на 1 юли. Туми също беше обявен за един от най-добрите хореографи благодарение на уникалната си комбинация от традиционни южноафрикански танцови съчетания и естетическо разбиране. Започва да танцува, когато е на 11 години и печели признателност за изпълненията си. Учи танци в Danceweb в Йоханесбург при Крейг Бълок.

Той си сътрудничи с Cassper Nyovest върху музикален видеоклип за Will Smith и свири заедно с него. След това той публикува дебютния си сингъл, You Ain’t Shh, и става известен, когато става радио и телевизионен успех. Той обиколи света с танци и дори представляваше Южна Африка в карнавала в Лос Анджелис в Западен Холивуд.

 Туми Тлади

Потребителите на Twitter отдават почит.

Туми Тлади стана известен като брилянтен певец и хореограф в света на развлеченията. Когато новината за смъртта му се разпространи, Twitter беше залят от почит:

Родителите на Туми, петима братя и сестри, племенници и племенници го надживяват. Все още не са известни подробности за личния му живот.

Популярни Публикации