Ранди Оукс - Всичко, което трябва да знаете за нея

Ранди Оукс става известна като член на криминалната драматична поредица CHiPs, която се излъчва между 4 октомври 1981 г. и 1 май 1983 г. Тя играе магистрален патрулен полицай Бони Кларк в сериала, фигура, която все още се помни с обич от нейните последователи днес. Актрисата обаче вече не е активна. Тя напусна светлината на прожекторите скоро след като се омъжи за актьора Грегъри Харисън на 21 декември 1980 г.

Къде е Ранди Оукс сега?

Както вече казахме, известната телевизионна актриса не се занимаваше активно с професията си след като се омъжи, поради факта, че имаше дете, за което да се грижи. CHiPs обаче не бяха последното й начинание. След като престоят й в програмата приключи, тя се появи в предавания като Lovers and Other Strangers и Fantasy Island. Телевизионният сериал Glitter, който се излъчва през 1985 г., обаче е последният й актьорски опит. На него нейните почитатели я видяха в ролята на Хедър.

 Ранди Оукс

Ранди ОуксОукс отново се появи по телевизията три десетилетия по-късно. Нейните последователи реагираха с носталгия, когато я видяха да повтаря ролята си на офицер Кларк. Феновете на Ранди Оукс се чудят къде е тя тези дни. Полицай Бони Кларк тук. Следете ме за MeTV на CHiPS. По време на реклама за повторение на сериала, каза актрисата. През 2014 г. актрисата присъства на специално събрание с колеги от актьорския състав. Оукс каза пред Entertainment Tonight, че все още е омъжена за Харисън, който все още е ангажиран в индустрията, но че актрисата не е била наоколо.

Научаване за Ранди Оукс

Оукс е родена като Бети Лий Оукс на 19 август 1951 г. в Съмнър, Айова, в семейството на баща ѝ Уили Норууд и майка ѝ Шели Гибсън. Норууд, баща й, беше фермер близо до Рандалия, Айова. Тя копнееше да бъде модел като дете, израствайки в общност от петдесет души. Де Мойн, на 350 мили от дома на актрисата, беше най-близкото училище за модели. Родителите на Оукс й даваха пари за самолетни билети два пъти седмично, за да напусне дома си и да се занимава с моделиране. Тя беше избрана за Мис Айова Модел на годината на 17 години.

 Ранди Оукс

Ранди Оукс

Преди CHiPs тя се появява в редица филми и телевизионни програми, включително Twin Detectives, Acapulco Gold, Rosetti and Ryan и други. Тя започва своята актьорска кариера през 1976 г., когато е избрана за ролята на Марго в McCloud. Тя се появява в специално телевизионно шоу, наречено Battle of the Network Stars VII през 1979 г. Тук за първи път среща съпруга си Харисън. Тя има четири деца с Харисън, включително дъщерите Ема Лий, Лили Ан и Кейт. Куин Едгар, техният син, беше осиновен. Шестчленното семейство е видяно за последно в Южен Орегон. Актрисата не използва социални мрежи. В резултат на това нейните почитатели нямат представа къде е и как е. Децата й, от друга страна, са активни в Instagram, но освен че публикуват стари снимки на майка си, те са запазили местоположението на майка си скрито.

Популярни Публикации