Ранди Бик - Биография, възраст, височина, съпруга, брак, нетна стойност

Ранди Бик е маркетинг изпълнителен директор, базиран в Съединените щати. Ранди Бик е най-известен като гаджето на стендъп комика Кати Грифин. В момента той има връзка с нея. Освен това той привлече широко медийно внимание като втория съпруг на Кати Грифин. Научете всичко за Ранди Бик Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруга, брак

Бързи факти

Пълно име: Ранди Бик
Пол: Мъжки
Професия: Маркетингов директор
Държава: Америка
Височина: 6 фута 2 инча (1,88 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 януари 2020 г
Съпруга Кати Грифин
Нетна стойност 10,5 милиона долара
Цвят на очите сини очи
Цвят на косата кафява коса
Размер на тяло 44-30-36
Родно място в Холивуд Хилс, Лос Ънгълс, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност Бял кавказец
Религия Кристиян
образование Тихоокеански университет Азуса

Биография и ранен живот

Ранди Бик е роден през 1978 г. в Холивуд Хилс , Лос Анджелис, Калифорния. По дата на раждане той е мъж на 43 години. Освен това той е американски гражданин и е от кавказки етнически произход. Освен това няма допълнителна информация за неговия рожден знак, рожден ден, родители, братя и сестри или детство. Можем да предположим, че родителите му са били добре обгрижвани като дете.

По отношение на академичната си кариера той завършва гимназия и се записва в университета в Аризона, за да учи маркетинг. Освен това, той получава магистърска степен по бизнес администрация и мениджмънт, генерал от Azusa Pacific University през 2004 г.Височина и тегло

Ранди Бик е висок 6 фута 2 инча и тежи приблизително 78 килограма. Има кестенява коса и сини очи. Телосложението му е 44-30-36. Дължината на бицепса му е 15 инча, а размерът на обувките му е 11 инча в Обединеното кралство.

кариера

Ранди Бик е работил в O’Leary and Partners, Colby and Partners и Dentsu Next след дипломирането си от колежа. Работил е като маркетинг мениджър за Los Angeles Times от февруари 2008 г. до септември 2012 г. След като напуска позицията си маркетинг мениджър, той става директор по турнетата и маркетинга на базираната в Лос Анджелис компания Inappropriate Laughter, Inc. Вместо да бъде маркетинг директор , той е по-известен като гаджето на Кати Грифин.

Кати Грифин е американска комедийна актриса и актриса, която за първи път придоби известност като звезда в няколко специални комедийни предавания по кабелна телевизия. Освен това тя постигна национална известност с шоуто си, Kathy Griffin: My Life on the D-List. Тя също се появява като поддържащ герой на име Вики Грьонър в популярното телевизионно шоу „Внезапно Сюзън“.

Нетната стойност на Ранди Бик

Той е натрупал значително състояние като маркетинг директор. Освен това няма точна информация относно нетната му стойност. Източници обаче изчисляват Нетното състояние на Ранди Бик ще бъде около 10,5 милиона долара към 2022 г. От друга страна, приятелката му Кати се оценява на нетна стойност от 20 милиона долара, които тя е придобила чрез актьорската си и стендъп комедийна кариера.

Съпруга и брак на Ранди Бик

Що се отнася до личния живот на Ранди Бик, той е женен. В момента той се среща с актрисата и стендъп комик Кати Грифин. Запознават се през 2012 г. на фестивал за храна и вино. Въпреки 18-годишната разлика във възрастта между тях, те са доволни от живота си.

След няколко години запознанства той се премести в къщата на Кати. Най-накрая двойката се сгоди в навечерието на Нова година. На 1 януари 2020 г. двойката размени обети на церемония, която продължи по-малко от 14 минути. Преди това Кати беше омъжена за Матю Молин, софтуерен предприемач. От 2001 до 2005 г. те бяха женени.

Популярни Публикации