Ramtin Abdo Wiki, възраст, съпруга, етническа принадлежност, височина, нетна стойност, кариера

Рамтин Абдо е успешен немски бизнесмен, който е изградил силен профил на компанията през годините. Рамтин Абдо, инвеститор в недвижими имоти, е съосновател на SMAP.

Бързи факти

Пълно име: Рамтин Абдо
Дата на раждане: 17 юли 1976 г
Възраст: 45 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Професия: Бизнесмени
Държава: Германия
Височина: 6 фута 3 инча (1,91 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Кейт Абдо
Нетна стойност 25 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Берлин
Националност британски

Рамтин Абдо Биография

Той е роден в Берлин, Германия, на 17 юли 1976 г. Към 2022 г. е на 45 години и е с германско гражданство. В момента нямаме информация за неговата религия, родители, братя и сестри или детство. Близнаци е неговият астрологичен знак. Няма информация и за образованието му.

Височина и тегло на Рамтин Абдо

Тялото на Абдо е в добра форма. Той е висок 6 фута 3 инча, тежи 80 килограма и има тъмнокафяви очи и тъмнокафява коса. Рамтин Абдо

Рамтин Абдо със съпругата си (Източник: Pinterest)

Рамтин Абдо Професионален живот

Нямаме информация за ранното му бизнес начинание. В момента обаче той е инвеститор в недвижими имоти и главен изпълнителен директор на Ina Ventures GmbH. Освен това през 2015 г. той създава SMAP. Въз основа на неговата знаменитост и бизнес, можем да кажем, че той е един от най-успешните бизнесмени в Европа.

Кейт Абдо е обожаващата съпруга на Рамтин Абдо. Започва кариерата си на немски в международната новинарска мрежа Deutsche Welle. След това тя стана водеща на CNN World Sports. Тя напусна CNN и отиде да работи за Sky Sports HD в Германия. Тя заемаше позицията на водеща котва. По-късно тя започва да работи като публично лице за стартирането на различни мрежи и се включва в мрежовото покритие, както и в програмирането.

Абдо се премести в Обединеното кралство от Германия, за да работи за Sky Sports, където беше домакин на боксови събития Pay Per View, Ден на крайния срок за трансфери, European Football и Sky Sports News. Тя също беше видяна като домакин на Световното първенство през 2015 г. за Fox Sports. По същия начин тя е домакин на Fox’s Premiere Boxing Champions, както и Inside PBC Boxing. Тя получи признание за способностите си като домакин на Златната топка на FIFA, както и на Световните спортни награди Laureus. Тя все още работи с DAZN за отразяване на бокса в Съединените щати.

Рамтин Абдо Съпруга, брак

Той е женен за Кейт Абдо, спортна журналистка от Обединеното кралство. Двойката се запознава през 2010 г. и се жени няколко месеца по-късно. Въпреки че имаше слухове за развода им, те потвърдиха, че всичко е невярно и не заслужава доверие.

Популярни Публикации