Ралф Моралес- Възраст, височина, нетна стойност, приятелка, запознанства, Wiki

Ралф Моралес е добре позната млада личност в социалните медии и инфлуенсър от Съединените щати. Той стана известен със своите видеоклипове със синхронизиране на устни, които публикува в многото си канали в социалните медии. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Ралф Моралес, височина на Ралф Моралес, нетна стойност на Ралф Моралес, wiki на Ралф Моралес, етническа принадлежност на Ралф Моралес и още

Бързи факти

Пълно истинско име Марко Антонио Моралес де ла Пеня
Име Ралф Моралес
Псевдоним Ралф
Възраст (към 2021 г.) 22 години
Популярни като Актьор, личност в социалните медии
Професия Актьорство, създаване на видео съдържание
Дата на раждане 4 юни 1999 г. (петък)
Място на раждане Салтильо, Коауила, Мексико.
Сегашен адрес Мексико
образование Завършвам
Училище Местна гимназия
Нетна стойност 8 милиона долара
Националност Мексиканско-американски
Етническа принадлежност Латино американец
Религия християнството
Зодия зодия Близнаци
Езици английски, мексикански
Тегло (прибл.) В килограми: 75 кг
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″

Възраст и ранен живот на Ралф Моралес

Той е роден в Салтильо, Коауила, Мексико, на 4 юни 1999 г. Неговите мексикански родители, заедно с трите му сестри, го отгледаха и възпитаха. Въпреки популярността си като знаменитост в социалните медии, Ралф никога не е публикувал много за личната си история или училище. Подробностите на Ралф относно живота му в училище и колежа в момента не се актуализират никъде.

Височина тегло

Ралф Моралес е висок 5 фута 9 инча . Тежи около 75 кг. Той има прекрасни топли черни очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Ралф Моралес

Ралф Моралес

Ралф Моралес Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Ралф Моралес? Към октомври 2022 г. неговото нетно състояние е приблизително 8 милиона долара, което е поразително. А за млад мъж като Ралф, който е само на 22 години, притежаването на толкова голяма нетна стойност е значително и измеримо.

кариера

През април 2016 г. този професионален Tik-Toker се появи за първи път в приложението Musical.ly. Той общуваше със зрителите на Musical.ly чрез различните си видеоклипове. В крайна сметка обаче той изостави Musical.ly, защото планираше да пусне канал в YouTube, но не го направи. През март 2017 г. той поднови изявите си в Musical.ly.

Базата му от фенове обаче не нарасна много в Musical.ly, така че той мигрира към TikTok и започна да публикува почти през 2018 г. Той започна да публикува своите видеоклипове за синхронизиране на устни и комедии в TikTok, където сега има милиони фенове. Освен че е в Musical.ly, той е активен и в Instagram от 2015 г., но не му обръща особено внимание. Прекрасното видео на Ралф в TikTok му даде нова самоличност и в резултат на това той стана известен. През 2015 г. той стартира своя акаунт в YouTube, от който Ралф стана популярен YouTuber.

Ралф Моралес Гадже и запознанства

С кого се среща Ралф Моралес? Преди се смяташе, че Ралф се среща с друга знаменитост на TikTok, госпожица Домелипа. Домелипа, която е две години по-млада от Ралф, също е известна мексиканска сензация в социалните медии. Според нашите източници Домелипа е излизала с Ралф преди 2020 г. и оттогава е участвала в редица други партньорства. От друга страна, Ралф не е излизал с друга известна фигура в социалните медии след развода си с Домелипа.

Популярни Публикации