Ралф Литъл се бореше да срещне партньора си по време на пандемията

Ралф Литъл от доста време е сгоден за Линдзи Ферентино, бъдещата му съпруга. Дори бяха започнали да планират сватба. Тогава пандемията удари, проваляйки плановете им. Не само саботира плановете, но и ги раздели за месеци. Раздялата с партньора му повлия на Литъл по различни начини.

  Ралф Литъл

Ралф Литъл позира за снимка

Сексуалният живот на Ралф Литъл страда

Пандемията от COVID все още бушува през септември 2020 г. Тя спря множество събития, включително романтичната връзка на Литъл с партньора му. В интервю от септември 2020 г. за Daily Star (чрез Mirror) той се оплаква от липсата на интимност в живота си. Ферентино, бъдещата му съпруга, по това време беше във Флорида, където избяга, когато започна пандемията. И тя беше затворена там. Тъй като американците са подложени на ограничения за пътуване, тя не може да посети партньора им на работа. Той беше на Карибите, снимайки „Смърт в рая“ за BBC One. Литъл не беше виждал бъдещата си съпруга повече от четири месеца по време на това интервю. Той призна, че се е върнал към себе си на 14 години. Не в добрия смисъл.Той оплакваше факта, че не е правил секс през тези четири месеца. Той също така спомена състоянието на ръката си, която беше увредена от раздялата. Спомняте ли си, когато бяхте на 14 и казахте: „Може би един ден ще мога да докосна момиче, но дотогава сме само ти и аз, ляво!“ Въпреки това той не беше само сексуалният му живот страдание. Изгледите той скоро да се ожени за нея също бяха помрачени. Той също така заяви по време на епизод от 20 януари 2021 г. на The One Show, че плановете им за сватба са спрени. Ферентино предложи да се оженят в Гваделупа.

Не беше длъжен да пътува по този начин, защото вече снимаше шоуто там. Въпреки това, когато дойде време да пътува, тя не успя да стигне до Гваделупа. Не всичко обаче се обърка за актьора. Израснал в Манчестър, Обединеното кралство, той имаше възможност да прекарва време на слънце в Карибите и по-късно във Флорида с партньора си, когато ограниченията бяха облекчени.

Как Ралф Литъл беше представен на партньора си?

Литъл се запознава с Ферентино чрез работата му. Те се срещнаха на снимачната площадка на пиеса; той беше актьор, а тя драматург и сценарист. Актьорът беше избран за сценичен акт, който тя написа съвместно с Крис Маршал. Изглежда, че са се разбрали веднага. Двойката обяви годежа си през септември 2018 г. Той дори не осъзнаваше колко лесно ще бъде за него.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ралф Литъл (@ralf.little)

Беше му казала, че всичко, което желае за годежа си, е пръстенът на баба си. Той обаче имаше пълен успех с пръстена, както призна пред Mirror през февруари 2020 г. Това е абсолютно зашеметяващо [пръстена на баба й]. Освен това е безплатно. „Брилянтно!“ възкликнах. Беше сигурен, че тя е тази, защото се чувстваше подходяща за него. Тя е най-близкият ми довереник. Това е истинската статия за мен, каза той. Двамата финализираха плановете за сватба, когато започнаха снимките на Смъртта в рая. Той обаче не е планирал много напред. Въпреки че беше развълнуван от перспективата да има деца с партньора си, той искаше първо да реши въпроса къде искат да живеят.

Ралф Литъл Уики

  • Ралф Литъл е актьор, писател и аматьорски футболист.
  • Той отиде в училището за момчета Болтън. Той беше фен на футболния клуб Манчестър Юнайтед.
  • Израснал е с родители счетоводители.
  • На The Flint Street Nativity се появяват и двамата с Франк Скинър.

Популярни Публикации