Ракел Уелч - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, етническа принадлежност

Американска актриса и певица Ракел Уелч е активен по целия свят. Освен това, Ракел Уелч е добре известна с ролите си в множество филми, включително One Million Years B.C., Bedazzled, Fathom, Legally Blonde и много други.

Бързи факти

Пълно име: Рейчъл Уелч
Дата на раждане: 05 септември 1940 г
Възраст: 82 години
Хороскоп: зодия Дева
Пол: Женски пол
Професия: Актриса и певица
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: развод
Развод Джеймс Уелч, Патрик Къртис, Андре Уайнфелд, Ричард Палмър
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Светлокафяво
Родно място Чикаго, Илинойс
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян
образование Гимназия La Jolla в Калифорния
баща Армандо Техада Уркизо
Майка Жозефин Сара
Братя и сестри 3
деца две

Биография на Ракел Уелч

Американската актриса Ракел Уелч е родена като Джо Ракел Техада на 5 септември 1940 г. в Чикаго, Илинойс. Тя е на 81 години и според рождената си дата е американска гражданка. Тя също е от смесена раса от боливийски, ирландски и американски произход, а Дева е нейният зодиакален знак. Ракел също е дъщеря на Джоузефин Сара и Армандо Техада Уркизо (майка). Майка й беше ирландска американка, а баща й беше авиационен инженер от Боливия.

Само на две години, родителите на Ракел се преместват в Сан Диего, Калифорния. Тя е отгледана заедно с тримата си братя и сестри, Гейл Карол Техада, Кастило Техада и Джеймс Техада. Родителите й за съжаление се разведоха.образование

Нейното образование включва записване и завършване на гимназия Ла Джола в Калифорния.

Височина и тегло на Ракел Уелч

Тази актриса тежи приблизително 54 килограма и е висока 5 фута 6 инча. Ракел също има светлокафява коса и тъмнокафяви очи. Тя също носи рокля с размер 4 US, има талия 24 инча и бедра с обиколка 36 инча.

  Рейчъл Уелч

Рейчъл Уелч

кариера

Рейчъл Уелч започва да печели местни конкурси на 14-годишна възраст, спечелвайки титлите Мис Фотогеничност и Мис Контур. Докато е още в училище, тя е коронясана за Мис Най-красивата на панаира на панаира в Сан Диего. Тя също някога е искала да бъде балерина, но се е отказала, когато осъзнала, че й липсват необходимите физически характеристики, след като се е учила от своя треньор.

Първата й значима актьорска роля е тази на Джери във филма A Swingin’ Summer. Тя дебютира и като певица в комедийния филм. Година по-късно тя се появява във втория си значим филм - научнофантастичния 'Фантастично пътуване' от 1966 г.

Тя се появява във фентъзи/приключенския филм One Million Years B.C. през 1966 г. Тя изобразява главната роля в измисления филм, който включва динозаври и пещерни хора. Това изображение, което я превърна в американския секс идол от 60-те и 70-те години на миналия век, коренно промени живота ѝ. Тя играе главния герой в британския шпионски филм Fathom през 1967 г. Тя играе главния герой Fathom Harvill, парашутист, който открива атомен задействащ механизъм. The Biggest Bundle of Them All, криминална драма от 1968 г. с участието на Робърт Вагнер, както и Bedazzled, Lady in Cement, Flareup и Bandolero, бяха сред забележителните продукции, в които тя беше избрана през следващите десетилетия!

Нетната стойност на Ракел Уелч

Тя има невероятна нетна стойност от 40 милиона долара, която генерира чрез своята актьорска и певческа кариера.

Ракел Уелч Съпруг, брак

Рейчъл Уелч се е омъжвала четири пъти през живота си и в момента е разведена. На 8 май 1959 г. тя се омъжва за Джеймс Уелч, нейната любов от гимназията за първи път. Ражда се Latanne Welch, дъщерята на двойката след брака им.

Двойката се раздели през 1962 г. и се разведе през 1964 г. по неуточнени причини, така че бракът не продължи много дълго. През 1966 г. тя се омъжва за продуцента Патрик Къртис. Двойката се развежда през 1972 г. Третият й съпруг е журналистът и френско-американски телевизионен продуцент Андре Вайнфелд.

Те се ожениха през 1980 г., след като се срещнаха през 1977 г. Те бяха заедно в брак десет години преди развода им през 1990 г. През 1997 г. Раке се запознава с ресторантьора от Лос Анджелис Ричард Палмър. Тогава сгоден, Ричард по-късно отмени сватбата, за да преследва Ракел. Ракел се омъжи за Ричард през 1999 г., който е с 15 години по-млад от нея. Двойката се раздели през 2008 г.

Популярни Публикации