Rakeem Christmas - всичко, което трябва да знаете за него

Rakeem Maleek Коледа е баскетболист от Съединените щати. Той е член на турския клуб OGM Ormanspor. Той е известен и като годеник на дъщерята на иконата на НБА Майкъл Джордан, Жасмин Джордан.

Бързи факти

Пълно име Раким Коледа
Първо име Раким
Фамилия Коледа
Професия Американски професионален баскетболист
Националност американски
Град на раждане Ървингтън, Ню Джърси
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Стрелец
Семейно положение Запознанства
Връзка с Жасмин Джордан
Без деца 1
Височина 206 см
нетна стойност 98 милиона долара
Дата на раждане 1 декември 1991 г
Възраст 30 години

Коледна история на Rakeem

Двамата се срещнаха за първи път в университета Сиракюз в Ню Йорк, когато и двамата бяха студенти. След известно време започнаха да се срещат. Феновете му научиха за аферата му от профила му в социалните мрежи, когато той сподели тяхна обща снимка. В профила си в Instagram двойката е споделила безброй романтични моменти.

  Раким Коледа

Rakeem Christmas със съпругата си (Източник: Pinterest)Жасмин Джордан е едно от децата на Майкъл Джордан от първия му брак с Хуанита Ваной. Баща й е известен предприемач и бивша баскетболна звезда. Майка й в миналото е била модел и бизнесдама. Тя работи за Jordan Brand като полеви представител в спортния маркетинг.

Тя също така работи като сътрудник на марката и посланик на водещ бизнес за дамско облекло. Тя е родена в Съединените щати на 7 декември 1992 г. Тя е най-малката от трима братя и сестри, с двама братя и две полусестри. На 10 юни 2018 г. Жасмин обяви годежа им. Тя сподели в профила си в Instagram моментна снимка на двамата в ресторант. Червена роза, символ на любов и предложение, може да се види на масата, а любовта витае във въздуха.

Жасмин е в сълзи и това е красив момент. Това беше най-добрият момент за двойката. Тяхната връзка изглежда доста отдадена. Никой не знае какви са сватбените планове на двойката, защото те не са казали нищо. Без съмнение сватбата им ще бъде екстравагантна.

Rakeem Christmas Child

На Коледа Жасмин разкри, че очаква дете в публикация в Instagram. На 22 февруари 2019 г. двойката имаше голямо празненство за семейството и близки приятели. Те разкриха пола на детето на бебешко парти със синя тема. През май тази година двойката посрещна сина си.

Rakeem Christmas Net Worth

Към октомври 2022 г. той има нетна стойност от 98 милиона долара. Състоянието му бързо нараства. Той прави толкова пари от баскетболната си кариера. Неговото възнаграждение също е значително, но конкретният му доход не се разкрива. Той също е направил тази сума пари чрез много одобрения. Преди това е играл за Индиана Пейсърс, Галатасарай, Нова Зеландия Брейкърс и други клубове. Съпругата му също има значителна заплата и нетна стойност. Тя все още не е разкрила парите си.

Факти

  • Роден е на 1 декември 1991 г. в Ню Джърси, САЩ.
  • Той е натурализиран гражданин на Съединените щати.
  • Ландра Хамид, неговата майка, почина на 28-годишна възраст от бъбречна недостатъчност. В wiki сайтовете няма информация за баща му.
  • Амира Хамид, негова леля, го отгледа като негова баба и законен настойник.
  • Той е висок 6 фута и 9 инча.

Популярни Публикации