Райли Рийд- Биография, възраст, гадже, нетна стойност, височина, етническа принадлежност, кариера

Райли Рийд , понякога известна като Ашли Матюс, е възрастна актриса от Съединените щати. За кратко е работила като танцьорка, преди да пробие в бизнеса с филми за възрастни на 19-годишна възраст през 2010 г. Освен това, тя е получила множество награди, включително наградата AVN за 2016 г. за изпълнителка на годината. Vivid Entertainment разпространи дебютната й снимка. Разгледайте Wiki на Райли Рийд, биография, възраст, височина, тегло, гадже, етническа принадлежност, нетно състояние и много други факти в нейната биография.

Бързи факти

Истинско име Ашли Матюс
Псевдоним Райли Рийд
Известен като Актриса, звезда в социалните медии
Възраст 30-годишен
рожден ден 9 юли 1991 г
Родно място Маями, Флорида
Знак за раждане Рак
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 38-26-40 инча
Размер на чашката на сутиена 34 DD
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 6 (САЩ)
гадже Неженен
Съпруг ЧЕ
деца ЧЕ
Нетна стойност прибл. милиона (USD)
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Райли Рийд, възраст, семейство и националност

Кой е Райли Рийд? Тя беше родена на 9 юли 1991 г. Сега тя е на 30 години. Тя е от смесена раса и има американска националност. Нейната зодия е рак. Тя е родена в град Маями, Флорида. Етническата принадлежност на Райли Рийд не е известна. Нейният дядо по майчина линия е еврейски имигрант от Съединените щати. Тя също е от чероки, чикасоу, доминиканци, холандци, немци и пуерториканци. В резултат на това тя е от смесен етнос.

Също така, знайте за Lada Lyumos (Cosplayer) Bio, Wiki, Height, Net WorthВисочина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Райли Рийд? Тя е висока 5 фута 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи около 55 кг (121 паунда) . Физическите й размери са 38-26-40 инча. Тя има размер на чашката на сутиена 34 DD. Тя също е фитнес фанатик. Тя има прекрасни лешникови очи и руса коса.

  Райли Рийд

Райли Рийд позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Райли Рийд 2022 г

Каква е нетната стойност на Райли Рийд? Рийд е Fleshlight Girl, която има собствена продуктова линия с фирмата. Счита се, че нетното състояние на Райли Рийд е повече от 45 милиона долара (USD) към октомври 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Рийд започва своята филмова кариера за възрастни на 19-годишна възраст през 2011 г. По време на ранните етапи от кариерата си тя върви под сценичното име Пейдж Райли. През 2013 г. тя беше на девето място в списъка на LA Weekly с 10 порнозвезди, които биха могли да бъдат следващата Джена Джеймсън. Тя също беше включена в списъка на CNBC The Dirty Dozen: Най-популярните звезди на порно през 2014, 2015 и 2016 г. Рийд беше първият изпълнител, спечелил едновременно отличията на XBIZ за най-добра нова звезда през 2013 г. и за изпълнителка на годината през 2014 г., което прави тя е първата изпълнителка, която някога е печелила и двете награди в последователни години. Тя също спечели всяка награда XBIZ, за която беше номинирана през 2014 г. Рийд имаше първата си междурасова секс сцена в Mandingo Massacre 6 през 2014 г., за която получи награда AVN.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Райли Рийд? Тя не е разкрила нищо за живота си на срещи. Сега тя е необвързана и отдадена на работата си. Тя се надява някой ден да спечели Оскар за най-добра актриса.

Факти

  • Рийд е роден във Флорида като Ашли Матюс.
  • Имената на баща й и майка й остават неизвестни.
  • Тя говори за това, че е жертва на кибертормоз в резултат на начина си на живот и каза в интервю за The Daily Star, че това прави срещите невероятно трудни, семейния живот невероятно труден, интимността трудна... Вие се излагате на показ и останалият свят сега ви оценява... Трябва да сте готови да бъдете опозорени всеки ден от живота си.
  • Тя каза също, че се страхува да има деца, защото се страхува, че те ще бъдат тормозени от съучениците си заради нейната работа.
  • Тя е доста активна в социалните медии и има голяма база от фенове там.

Също така, знайте за Lana Rose (Youtube Star) Wiki, биография, възраст, височина, тегло, нетна стойност

Популярни Публикации