Райън Зиглер- Wiki, възраст, етническа принадлежност, съпруга, височина, нетна стойност, кариера

Райън Зиглер е брат и сестра на знаменитост от Съединените щати. Райън Зиглър е добре известен като полубрат на Мади и Макензи Зиглър.

Бързи факти

Пълно име: Кортни Зиглер
Дата на раждане: 14 май 1991 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: знаменитост брат или сестра
Държава: елен
Семейно положение: женен
Съпруга Камил Веласкес
Цвят на очите син
Цвят на косата Рус
Родно място Питсбърг, Пенсилвания
Националност американски
образование Университет на Питсбърг
баща Кърт Зиглер
Майка Лори Зиглер
Братя и сестри едно (брат: Тайлър Зиглър) две (полусестри: Мади Зиглър и Макензи Зиглър)
деца един (Елиас Зиглер)

Биография на Райън Зиглер

Райън Зиглер е роден на 14 май 1991 г. Роден е под зодия Телец и е на 31 години. Тази личност израства в Питсбърг, Пенсилвания, САЩ, със семейството си. Баща му Кърт Зиглер и майка му Лори Зиглер го раждат. Тайлър Зиглър, по-малкият му брат, също е музикант.

Освен това тя има мащеха Мелиса „Гизони“ Зиглър и полусестри Макензи Зиглър и Мади Зиглър.Райън Зиглер Образование

Райън получава бакалавърската си степен през 2013 г. По същия начин той получава магистърска степен по счетоводство от университета в Питсбърг (2016 г.). Освен това обича да посещава мачове по хокей на лед с по-малкия си брат Тайлър.

Райън Зиглер Височина, Тегло

Височината и теглото на този човек не са налични в интернет. Той не е разкрил мерките на тялото си пред обществеността. Другите му измервания на тялото, като размер на рокля, размер на обувка, гръден кош-талия-ханш и т.н., също не са предоставени. Според снимката той е висок и красив. Очите му са сини, а косата му е руса на цвят.

  Райън Зиглер

Райън Зиглър със семейството си (Източник: Pinterest)

кариера

Райън е полубрат на Мади, актриса, модел и певица, и Макензи. Той и неговите братя и сестри изглеждат близки и често прекарват време заедно. Той е известен само като доведения брат на Мади и Макензи. В резултат на това няма информация за кариерата или професионалния живот на Райън.

По отношение на сестра му, Мади е добре известна с изявите си в риалити шоуто на Lifetime Dance Moms от 2011 до 2016 г. Тя също се появява в музикалните видеоклипове за Sia’s Chandelier и Elastic Heart. През 2017 г. тя изигра Кристина във филма „Книгата на Хенри“.

Макензи, другата му сестра, стана известна благодарение на появата си в Lifetime’s Dance Moms. Тази млада дама специализира джаз танци и акробатика и беше най-младата танцьорка в групата. Макензи дебютира като Каси в уеб сериала Brat Total Eclipse през 2018 г. По-късно тя ще се състезава в първия сезон на Dancing with the Stars: Juniors.

Райън Зиглер Съпруга, брак

Този господин е женен. В резултат на това през октомври 2017 г. той се ожени за приятелката си, превърнала се в съпруга Камил Веласкес, на романтична сватбена церемония. По същия начин те излизаха няколко години преди да се оженят. Елиас Зиглер е името на детето на тази двойка.

Те обаче предпочитат сдържан начин на живот, за да запазят любовния си живот далеч от светлината на прожекторите или личен живот. Няма нова информация за брака им. Въпреки това двойката живее щастлив живот без извънбрачни връзки и никакви признаци за развод.

Нетната стойност на Райън Зиглър

Към октомври 2022 г., на Райън Зиглър професията не се разкрива пред медиите. В резултат на това точната информация за неговата нетна стойност, заплата, доходи и доходи не е ограничена.

Популярни Публикации