Райън Рейнолдс разкри, че мрази всичките си татуировки

Райън Рейнолдс е известен канадски актьор, продуцент и предприемач, участвал във филми като Deadpool, Green Lantern и Pokémon: Detective Pikachu. Рейнолдс има татуировки в различни области на тялото си, въпреки че той твърди в интервю за The New Yorker през 2015 г., че не ги харесва.

Рейнолдс и неговите татуировки

Рейнолдс има татуировки както на китката, така и на десния крак. Отстрани на лявата си китка актьорът има татуировка на оръдие. Оръдието, известно като Nine O’clock Gun, се намира в родния му град Ванкувър, Канада, и се стреля всеки ден в 21 часа. Съществено значение има и друга татуировка на лявата китка на 44-годишния актьор. Втората му татуировка „Познай себе си“ е изписана от вътрешната страна на китката му.

 Райън РейнолдсРейнолдс го направи, за да му помогне да остане на земята и да помни кой е, когато камерите са изключени. В допълнение към татуировките на китката си, актьорът от The Deadpool има и други татуировки на десния си крак. Рейнолдс беше видян с татуировките на краката си, докато беше на почивка със съпругата си (и колега актриса) Блейк Лайвли и приятелката (и певица) Тейлър Суифт. Няколко цитата са изписани на бедрото му, съчетани с карта за игра с шест черва. Изявление, свързано с танц с британски шрифт близо до прасеца му, допълва татуировките на крака на Рейнолдс.

Татуировката му на гърдите

Рейнолдс сподели селфи в Instagram с Дуейн „Скалата“ Джонсън след изненадващата му поява в „Хобс и Шоу“. И двамата актьори се виждат във видеото седнали един до друг, вдигайки ризите си от яките си, за да покажат татуировките си. Татуировките на Джонсън са истински, докато тези на Рейнолдс не са. Рейнолдс се пошегува в публикацията си, че е разочарован да научи това. Дискусията между двете звезди продължи, като Джонсън коментира публикацията.
Той се пошегува, че ако Рейнолдс дръпне ризата си, за да покаже татуировката, ще изглежда готин и привлекателен, но това не беше случаят с него.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Райън Рейнолдс (@vancityreynolds)

Рейнолдс презира татуировките си

В интервю за The New Yorker актьорът призна, че презира всичките си татуировки. По време на интервюто той запази татуировката си „Опознай себе си“ от вътрешната страна на лявата си китка скрита. Позовавайки се на татуировката с карта с шест сърца на бедрото си, той каза, че подобни татуировки имат смисъл във филми като Mississippi Grind, хазартен филм.

 Райън Рейнолдс
Актьорът, който иска да премахне татуировките си, каза, че единственото нещо, което му пречи да го направи, са часовете и часовете на ужасно страдание. Той каза още, че съпругата му Лайвли го посъветвала да поддържа татуировките като напомняне за решенията му. Рейнолдс също твърди, че прикриването на татуировките му с козметика може да отнеме до три часа.

Популярни Публикации