Райън Рейнолдс не е фен на татуировките си - Научете за неговите татуировки и тяхното значение

Райън Рейнолдс е известен канадски актьор, продуцент и предприемач, участвал във филми като Deadpool, Green Lantern и Pokémon: Detective Pikachu. Рейнолдс има татуировки по различни части на тялото си, но той разкри в интервю за The New Yorker през 2015 г., че не ги харесва.

Кратки факти за Райън Рейнолдс

Пълно име Райън Рейнолдс
Дата на раждане 23 октомври 1976 г
Възраст 45 години
Височина/колко висок?
6 фута и 1 инч
Професия Актьор, филмов продуцент и сценарист
Бащино име Джеймс Честър
Име на майката Тамара Лий
Полова идентичност Мъжки
Е женен? да
Гей ли е?
не
Нетна стойност 150 милиона долара

Райън Рейнолдс Нетна стойност

Нетното състояние на Райън Рейнолдс е около 150 милиона долара към октомври 2022 г.

Рейнолдс и неговото мастило

Рейнолдс има татуировки както на китката, така и на десния крак. Отстрани на лявата си китка актьорът има татуировка на оръдие. Оръдието, известно като Nine O’clock Gun, се намира в родния му град Ванкувър, Канада, и се стреля всеки ден в 21 часа.Друга татуировка на лявата китка на 44-годишния актьор има дълбок смисъл. Другата му татуировка „Познай себе си“ е изписана от вътрешната страна на китката му. Рейнолдс го направи, за да му помогне да остане на земята и да помни кой е, когато камерите са изключени.

Освен татуировките на китката си, звездата от The Deadpool има няколко татуировки на десния крак. Рейнолдс беше забелязан да носи татуировките на краката си, докато беше на почивка със съпругата си (и колега актриса) Блейк Лайвли и приятелката (и певица) Тейлър Суифт. Няколко цитата са написани на бедрото му, заедно с карта за игра „шест от сърца“. Цитат, свързан с танц с британски шрифт близо до прасеца му, допълва татуировките на крака на Рейнолдс.

Татуировката му на гърдите

Рейнолдс сподели снимка в Instagram с Дуейн „Скалата“ Джонсън след неочакваното му камео в „Хобс и Шоу“. Във видеото двамата актьори са показани седнали един до друг, издърпвайки ризите си от яките си, за да разкрият татуировките си.

Татуировките на Джонсън са истински, но тези на Рейнолдс не са. Рейнолдс се пошегува в публикацията си, че е разочарован да научи това. Закачките на двете звезди продължиха, а Джонсън коментира публикацията. Той се пошегува, че ако Рейнолдс вдигне ризата си, за да разкрие татуировката, ще изглежда готин и секси, но това не беше случаят с него.

Рейнолдс презира татуировките си

В интервю за The New Yorker актьорът разкри, че презира всичките си татуировки. По време на интервюто той запази татуировката си „Опознай себе си“ от вътрешната страна на лявата си китка скрита. Позовавайки се на татуировката с карта с шест сърца на крака си, той призна, че подобни татуировки имат смисъл във филми като Mississippi Grind, хазартен филм.

 Райън Рейнолдс

Райън Рейнолдс

Актьорът, който иска да премахне татуировките си, заяви, че единственото, което му пречи да го направи, са часовете и часовете на зверска болка. Той също така разкри, че съпругата му Лайвли го е посъветвала да запази татуировките като напомняне за решенията му. Рейнолдс също обяви, че прикриването на татуировките му с грим може да отнеме до три часа.

Популярни Публикации