Райън Махони- Нетна стойност, биография, възраст, приятелка, височина, кариера

Райън Махони е професионален фитнес треньор от Великобритания. Той е добре известен с това, че е годеник на Кери Катона, британска телевизионна личност и музикант. В момента Райън е нает като треньор в център за упражнения във фитнес студио TGS. Той се занимава с физически дейности от детството си, започвайки с бойни изкуства. В кариерата си той изглежда като модел, но не е потвърдил това. Кери и партньорът му също са съоснователи на приложението за онлайн запознанства Marnie. Освен това той е член на сайта за онлайн пазаруване Myzone. Райън е във фитнес индустрията повече от седем години. Кери Катона казва, че нейният годеник Райън Махони е видял сватбената й рокля, докато се подготвя за четвъртата си сватба.

Кери Катона, бъдещата съпруга на Райън Махоуни, беше обзета от емоции, след като пробва великолепна булчинска рокля за Say Yes To The Dress Lancashire на Gok Wan. Докато се готви да тръгне по пътеката за четвърти път, тя разкри, че годеникът й Райън Махони вече е видял булчинската рокля. „Не вярвам в целия този лош късмет“, каза тя, признавайки, че нарушава конвенцията, като позволява на младоженеца да види булчинската рокля преди церемонията.

Бързи факти

Празнувано име Райън Махони
Възраст 32 години
Псевдоним Махони
Рождено име Райън Махони
Рождена дата 1989 г
Пол Мъжки
Професия Фитнес треньор
Родена нация Англия
Националност британски
Място на раждане Англия
Етническа принадлежност Британско-бял
състезание Бяло
Религия Кристиян
Женен Дата Сгоден
приятелка Кери Войник
Сексуална ориентация Направо
Тип тяло Атлетичен
Височина перфектен
Тегло Балансиран
Цвят на косата кафяво
Нетна стойност Хиляди долари
Източник на богатство Фитнес кариера

Биография на Райън Махони

Райън Махони е роден на 1 януари 1989 г. Родното му място е Англия. В резултат на това той има британско гражданство и британско-бял расов произход. Неговият етнос е бял. Придържа се към християнската вяра. Той отпразнува 32-ия си рожден ден през 2021 г. със своите родители и близки. Райън не е говорил с медиите за своите родители, братя и сестри или образование.Височина тегло

Колко висок е Райън Махони? Райън Махони е красив мъж с атлетично тяло, който привлича вниманието на много жени. С татуировката си близо до добре очертания корем той изглежда красив. Цветът на косата му е малко земен и същото може да се каже за мустаците му. Той стои и е доста висок, но другите му измервания на тялото в момента не са налични. Кери, приятелката му, е висока 5 фута 2 инча. Има манекенско поведение. Той е много наясно с хранителните й навици. Косата му е тъмно кафява.

  Райън Махони

Райън Махони с приятелката си (Източник: Pinterest)

Райън Махони Гадже и запознанства

Той не е женен и няма намерение да се жени, но в момента е сгоден за прекрасната си дългогодишна приятелка Кери Катона през август 2020 г. Кери Катона е телевизионна личност и музикант по професия. Той не е гей и има чиста сексуална ориентация. Двойката се запознава с помощта на приложението за интернет запознанства Bumble. Райън разкри в шоуто, в първото им телевизионно интервю след годежа, как той възхитително прие петте деца на Кери, преди да обсъди брака. Той поиска разрешение от децата й, Моли, Лили-Сю, Хайди, Макс и Дилън-Хорхе. Към момента двойката живее прекрасен живот заедно и се надява скоро да се ожени.

Кери Катона беше омъжена жена, която имаше предишни връзки и романи. Тя е майка на пет деца от три брака. На 5 януари 2002 г. тя се омъжва за бившия певец на Westlife Браян Макфадън. Макфадън подаде молба за развод от Катона през септември 2004 г. и двойката беше разделена две години, преди разводът им да бъде финализиран през декември 2006 г. На 14 февруари 2017 г. тя се омъжи за таксиметровия шофьор Марк Крофт. В книгата си от 2012 г., Still Standing: The Autobiography, Катона си спомня срещата с Крофт през септември 2005 г., докато той продаваше кокаин на майка й, Сю. Те обявиха раздялата си през 2009 г., но се помириха, преди да се разведат през 2011 г. На 14 септември 2014 г. тя се омъжи за бившия играч на ръгби лигата (Warrington Wolves A-Team) Джордж Кей. Тя подаде молба за развод на 7 октомври 2015 г., след като се твърди, че той я е нападнал в дома им в Кроубъро и по-късно е арестуван от полицията. Тя има пет деца: Моли Мари Макфадън, Лили-Сю Макфадън, Дилън-Хорхе Роуз Кей, Хайди Елизабет Крофт и Максуел Марк Крофт.

Нетната стойност на Ryan Mahoney

Колко е нетната стойност на Ryan Mahoney? Нетната стойност на Ryan Mahoney се оценява на хиляди долари, докато Нетното състояние на Кери Катона се оценява на 2 милиона долара към октомври 2022 г. Той е бил чудесен източник на вдъхновение за млади хора, които искат да последват стъпките му и да станат фитнес майстори. Неговата фитнес кариера е основният му източник на богатство. Той води охолен живот.

Факти

  • Райън Махоуни е треньор в тренировъчен център на TGS Fitness Studio.
  • Той се занимава с физически дейности от детството си, започвайки с бойни изкуства.
  • Кери и партньорът му също са съоснователи на приложението за онлайн запознанства Marnie.
  • Той също е член на сайта за онлайн пазаруване Myzone.

Популярни Публикации