Райън Джарина- Биография, съпруга, възраст, нетна стойност, височина, кариера

Райън Джарина е филипински бизнесмен и звезден партньор от Quezon City, Филипините. Роден е на 31 януари 1988 г. и е на 33 години. Той е добре известен като обожаващия съпруг на Трина Легаспи (филипинска актриса). Обичам те до смърт, Way Back Home, Kusina, The Third Party и други големи филми с нея.

Райън Джарина Роден град и образование

Райън Джарина беше роден на 31 януари, Райън е роден във Филипините, в град Кезон Сити, през 1988 г. Той ще бъде на 34 години, когато приключа с писането на този блог (към 2022 г.).

Водолей е фиксиран въздушен знак, а неговият слънчев знак е Водолей. Ярина е родена и израснала в Кесон Сити, Филипините, където прекарва детството си. Той и семейството му продължават да живеят в разкошна къща в Кезон Сити, Филипините.Височина и тегло на Райън Джарина

Според снимката Райън не изглежда да си пада по фитнеса. Телосложението му е по-слабо, с високо, слабо телосложение. Райън стои на средна височина от 5 фута 7 инча (170 см) и тежи приблизително 65 килограма (143 фунта).

  Райън Джарина

Съпруга на Райън Джарина

Бързи факти

Пълно истинско име Райън Джарина.
Псевдоним Райън
Възраст (към 2021 г.) 33 години.
Професия Филипински бизнесмен
рожден ден 31 януари 1988 г
Място на раждане Кесон Сити, Филипините.
Сегашен адрес Филипините.
образование Завършвам.
Слънчев знак Водолей.
Нетна стойност 30 милиона щатски долара, прибл.
Височина (прибл.) Във футове инчове – 5′ 7″
Тегло (прибл.) В килограми – 65 кг
Цвят на очите кафяво.
Цвят на косата Тъмно кафяво
Националност филипински.
Етническа принадлежност азиатски.
Религия Кристиян.
Семейно положение Женен.
Съпруг Трина Легаспи (м. 20 ноември 2021 г. – до момента).
деца Нито един.
родители майка – г-жа Ярина.
баща – г-н. Ярина.
Братя и сестри Брат - Не е споменато.
сестра – не е ясно.

Ryan Jarina колеж / училище

Той се стремеше да бъде един от най-добрите бизнесмени в страната си от дете и искаше да работи за мултинационална корпорация. В резултат на това той следва бакалавърската си степен по бизнес в частен институт. Райън отиде в местно училище в родния си град за основното и средното си образование.

Райън Джарина Родители, братя и сестри и етническа принадлежност

От дете този бизнесмен поддържа близки отношения с майка си и баща си. Те винаги бяха до него при всяко решение, което вземаше в живота си. Те са доволни, че имат син от калибъра на Райън.

  Райън Джарина

Семейство Райън Джарина

Той е отгледан в добре установено филипинско семейство. Имената на родителите му обаче все още не са налични в интернет, но ще споделя повече информация за тях на newsunzip.com в следващите дни.

Ярина има близки отношения със сестра му и брат му (имената са неизвестни). Райън е роден във Филипините и има азиатски произход. Тъй като неговият акаунт в Instagram, който има над 9000 последователи, е частен, не успях да разбера много за семейството му.

Райън Джарина Длъжност, име на фирма и име на фирма

Райън Джарина работи изключително усилено в училище, за да преследва кариера в мултинационална корпорация. Той се стреми да бъде главен изпълнителен директор на голяма частна корпорация.

Джарина най-накрая стана главен изпълнителен директор на Ark Diversified and Automotor Group Inc., компания за дилър на автомобили, базирана в Quezon City, Филипините, след много упорита работа и отдаденост.

Освен всичко друго, той е и президент на Chevrolet Commonwealth. Райън също работи за Isuzu INTECO като маркетинг директор. Ярина е работила и в MG Commonwealth.

Нетното състояние на Райън Джарина през 2022 г

Той е предприемач, главен изпълнителен директор, президент и маркетинг директор. Той успя да си направи име и да постигне огромен успех през годините. Райън Джарина натрупа нетна стойност от милиона щатски долара към 2022 г.

Връзка на Райън Джарина и Трина Легаспи

Преди много години Райън започна романтична връзка с приятелката си Трина Легаспи. На парти двойката била представена от общ приятел. През годините той е виждал работата на Трина.

  Райън Джарина

Райън Джарина

Тя е родена на 13 юни 1994 г. и е известна филипинска актриса. През 2005 г. тя прави своя телевизионен дебют в шоуто Maalaala Mo Kaya. На 20 ноември 2021 г. Райън Джарина се ожени за Трина Легаспи. Съпругата му отиде в Instagram, за да сподели добрата новина със своите 265+ хиляди последователи. Според източник те имат връзка повече от седем години.

Любопитни факти

  • След като беше разкрито, че той е съпругът на Трина Легаспи, Джарина стана вирусна в интернет.
  • Той има много спокоен характер и много позитивен възглед за живота.
  • Райън е много заинтересован от публикуването на снимки в сайтове за социални медии като Instagram, където той се подвизава с „Ryan jarina“.
  • Той, от друга страна, не се притеснява да си направи официални акаунти в Twitter или Facebook.
  • Освен работата си, този звезден партньор обича да пътува и работата му предоставя многобройни възможности да пътува до различни страни.
  • Той е киноман, който прекарва свободното си време в гледане на филми.

ЧЗВ на Райън Джарина

В. 1 Кой е Райън Джарина?

година. Той е главен изпълнителен директор на Ark Diversified и Automotor Group Inc., най-известен като съпруг на Трина Легаспи.

В. 2 Кога е роден Райън Джарина?

година. 31 януари 1988 г.

В. 3 На колко години е Райън Джарина?

година. 33 години, към 2021 г.

В. 4 Откъде е Райън Джарина?

година. Кесон Сити, Филипините.

Q. 5 Колко богат е Райън Джарина?

година. Неговата нетна стойност е милиона USD, прибл.

В. 6 Колко висок е Райън Джарина?

година. 5 фута 7 инча висок.

Популярни Публикации