Райън Бингъм е подал петиция за премахване на второто име на бившата му съпруга Акстър

Райън Бингам , музикант, превърнал се в актьор, официално промени името си от Ryan Axster Bingham на George Ryan Bingham. Актьорът от Йелоустоун е избрал да се откаже от фамилното име Акстър, което беше моминското име на бившата му съпруга Анна Акстър. Бингам и Акстър се разведоха през юни 2021 г., което може да обясни защо певецът и текстописецът поиска официално да промени името си. Въпреки това, според неговата петиция, не е дадено обяснение зад промяната на името, освен че той би искал да се върне към използването на [своето] моето рождено име.

Райън Бингам е добре известен със своята изключителна музикална и актьорска кариера. Той стана известен в резултат на ролята си в драматичния сериал Йелоустоун, в който играе Уокър, работник в ранчо, който е бивш затворник.

Персонажът на Райън Бингам от Йелоустоун „Уокър“ след юридическата му промяна на името

Райън Бингам, който обмисля отново да приеме оригиналното си име като официално име, играе герой в Йелоустоун, който е израснал при сравними обстоятелства като актьора. Въпреки че не е известно дали иска да се върне към произхода си, актьорът каза пред Vanity Fair, че възпитанието му е подходящо за ролята на Уокър. Той е израснал в Ню Мексико и Тексас, където чичовците му са яздели бикове, а дядо му е бил животновъд, твърди той. Райън Бингам

Актьорът продължи:

В нашето семейство младите родео бяха като Малката лига.

Бингам също отбеляза, че като млад е обичал да носи каубойски шапки и да слуша кънтри музика. Уокър, неговият герой, е бивш затворник, дошъл да работи в ранчото Йелоустоун Дътън. Уокър прие работата в ранчото, за да демонстрира, че е сериозен да работи здраво и да взема добри решения в живота си.

Той се влюбил в Ларами (Хаси Харисън) и се сбил с колегата си работник в ранчото Лойд (Фори Дж. Смит). Лойд и Уокър отдавна враждували, като Лойд унищожил инструмента на Уокър и хвърлил нож в гърдите му. Героят на Йелоустоун на Райън Бингъм, като него самия, е музикален ентусиаст, който обича да пее и да свири на китарата си. В ранчото той забавлява хората и показва своята креативност чрез своите песни. Бингам, който се появи в четири сезона на Йелоустоун, вероятно ще се завърне в петия сезон, който започва на 13 ноември 2022 г.

Райън Бингам, музикант, приземи ролята на Уокър в Йелоустоун.

По време на интервю за Pop Culture Бингам спомена необичайния метод, към който се обърна за проекта. Когато Райън разкри родео миналото си на съ-създателя на Йелоустоун Тейлър Шеридан, последният изработи роля за музиканта. Бингам си спомня срещата с Шеридън, когато последният пише и режисира филм, наречен Wind River. Тейлър се беше обърнал към Бингам за написването на песен за филма и въпреки че певецът не успя да измисли нищо, двамата останаха в контакт.

Когато Йелоустоун започва за първи път, Тейлър се обръща към Бингам за композиране на песен или пренастройка на една от по-ранните му песни.

 Райън Бингам

Той продължи с думите:

И след известно време той откри, че имам опит с родеото и каубойските неща. „По дяволите, трябваше да те запиша в това шоу“, каза той. И така започна всичко.

Райън Бингам ще има съдебно изслушване през декември, за да определи дали може да продължи да използва името Джордж Райън Бингам.

Популярни Публикации