Раф Дейвис- нетна стойност, биография, възраст, приятелка, височина, тегло, кариера

Раф Дейвис е филипински рапър, певец, автор на песни, влогър и музикант от Кубао, град Кесон. Chinita, Neneng B, Solid So Lit, Walwal, GTA, Wag Ka Sanang Lumayo, Hit Me Up, Byahe, Police, Down Ass Pinay, Safe, 24/7, Day1z, Solid So Lit и други хитове са сред неговите хитове. Джошуа Рафаел Г. Дейвис е 20-годишно момче.

Дейвис е един от най-известните рапъри във Филипините. Приятелката на Раф Нина Иборха (известна още като Нина Мори) го обвини, че я малтретира психически, физически и емоционално през август 2021 г. Нина Иборха използва хаштага #RafDavisAbuser, за да обсъди своя скандал и токсична връзка с рапъра Раф Дейвис.

Raf стана тенденция в Twitter в резултат на това. Повече информация за биографията на Raf Davis, Raf Wiki, възраст, име на съпругата, родители, братя и сестри, съпруга, списък с песни, кариера, нетна стойност на Raf, начин на живот и други факти можете да намерите на тази страница.Раф е музикант, певец, автор на песни, влогър и рапър от Кубао, Кесон Сити. Музикалната му кариера започва с първата му песен Kaliwaan. Тази песен беше издадена през 2018 г., а музикалният видеоклип за Kaliwaan беше пуснат в YouTube на 12 януари 2019 г. По-късно той изпълни R.A.F., GTA и Own It Singletrack.

Той също така достига до върха на класациите с хитовите си песни Chinita, Solid So Lit, Neneng B, Walwal и други.

Дейвис е фитнес ентусиаст. Той направи много от своите видеоклипове за трансформация достъпни в интернет. Феновете му го обожаваха за това, че споделя фитнес пътуването си в YouTube. В своя официален канал в YouTube DayVis той също прави влогове за ежедневието си.

Бързи факти

Пълно истинско име Джошуа Рафаел Г. Дейвис
Друго име Раф Дейвис
Нетна стойност (прибл.) 0K щатски долара, към 2021 г
Пол Мъжки
Професия Певец, рапър, автор на песни, музикант и влогър
рожден ден 1998 г
Възраст (към 2021 г.) 22 години
Място на раждане Кубао, Кесон Сити
Националност филипински
образование Завършвам.
Училище/Университет Местно училище в Кесон Сити
Религия християнството
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″
Тегло (прибл.) В килограми: 64 кг
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Дължина на косата Къс
Зодия Не се знае.
татуировка Да, Дейвис направи татуировка на лицето си на гърдите си
Етническа принадлежност азиатски

Биография на Раф Дейвис

Джошуа Рафаел Г. Дейвис е роден в Кубао, град Кесон през 1998 г. (на 22 години към 2021 г.). В болница в родния му град баща му и майка му раждат първия му син. Завършва средното си образование в гимназията в Кесон Сити. Брат му и сестра му го обожаваха.

По професия е рапър и музикант. Песните му също бяха в топ класациите. Започва кариерата си едва на 14 години. Профилът му в Spotify включва една песен. Списъкът с популярни песни включва десетте му най-добри песни. Неговата година на раждане е 1998 г. и той е роден в Кубао, град Кесон.

Той също така има канал в YouTube с над 150 хиляди абонати. Продължете да четете тази страница за повече информация относно Wiki на Раф Дейвис, биография, приятелка Нина Мори, начин на живот, семейство и подробности за нетната стойност.

Височина, тегло и възраст на Раф Дейвис

Колко висок е Раф Дейвис? През 1998 г. е роден Раф Дейвис. Възрастта на Раф е 22 години, въз основа на рождения му ден. Височината му е приблизително 5 фута 7 инча, а теглото му е приблизително 64 кг. Раф обича да си прави татуировки. На гърдите си той също има татуировка на лицето.

Преди това той беше обемист и дебел. По-късно Раф тренира във фитнеса, за да отслабне много. Трансформацията на тялото му е невероятна. Той също така качи видео на физическата си трансформация в канала си в YouTube.

 Раф Дейвис

Раф Дейвис (Източник: Pinterest)

Професионална кариера на Дейвис

Раф обича да композира музика и да пише рап песни. През 2018 г. той написа първата си песен, Kaliwaan. Тази песен го катапултира към славата за една нощ. Дейвис продуцира музикалното видео на Kaliwaan с помощта на Markbeats. На 12 януари 2019 г. той публикува тази песен в канала си в YouTube.

След това Раф продължава да пише и изпълнява още песни, включително Chinita, Hit Me Up, Byahe, Police, Down Ass Pinay, Safe, 24/7, Day1z, Own, Neneng B, Solid So Lit, Walwal, R.A.F. и Wag Your Майка.

Неговите рап сингли също попадат в Топ класациите. През цялата си кариера той издава множество музикални албуми.

Той също така има канал в YouTube с над 150 хиляди абонати. В нейния YouTube канал DayVis той публикува много видеоклипове за фитнес. Неговите видеоклипове за трансформация на тялото му вдъхновяват феновете му. Много хора не знаят истинското му име, Джошуа Рафаел Г Дейвис.

Приятелка на Раф Дейвис и срещи

С кого се среща Раф Дейвис? Всички Раф Дейвис имаше дългосрочна връзка с Нина Иборха. Дейвис е малтретирал жестоко Нина Иборха по време на връзката им. Той беше обвинен в нападение над нея. Тя е травматизирана в резултат на връзката си с рапъра Раф Дейвис.

Тя я обвини, че я е малтретирала физически, психически и емоционално. Нина Иборха е името на приятелката на Раф. Нина Мори е другото име на Иборха.

Тя също сподели своята любовна история в социалните мрежи. Нина сподели публикацията #RafDavisAbuser във Facebook и Twitter. Тя публикува и снимки на нараняванията си като доказателство. Тя публикува и видеоклипове, на които Раф малтретира Нина в интернет. Превъртете надолу в статията, ако искате да научите повече за Raf Davis Wiki, биография, личен живот на Raf и информация за контакт.

Раф Дейвис Нетна стойност

Колко богат е Раф Дейвис? Дейвис е певец, влогър, рапър, текстописец и музикант по професия. Нетното състояние на Раф Дейвис се оценява на 500 хиляди щатски долара към октомври 2022 г.

Факти

 • Джошуа Рафаел Джи Дейвис е пълното му име.
 • От Кубао, град Кесон, той е рапър, автор на песни, влогър и музикант.
 • Раф е един от най-известните певци в музикалната индустрия на Филипините.
 • Твърдението, направено от приятелката му, е тенденция в интернет, Google, Twitter и Facebook.
 • Неговите видеоклипове за трансформация могат да бъдат намерени в канала му DayVis в YouTube.
 • Раф е на 22 години.
 • Нина Иборха е името на приятелката на Дейвис.
 • Дейвис е ценител на храната. Обича невегетарианската кухня.
 • Списъкът с песни на Raf е предоставен по-горе.
 • Баща му и майка му го насърчават в музикалните му начинания.
 • Раф употребява алкохолни напитки. Обича да пие бира и други алкохолни напитки с приятелите си.

Популярни Публикации