Раджкумар Периасами- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Раджкумар Периасами е добре позната знаменитост в социалните медии, режисьор, писател, медийна личност и интернет личност от Ченай, Тамил Наду, Индия. В Индия той е добре известен с фантастичния си филм „Rangoon“. През 2017 г. той написа и режисира тази картина. Хората обожаваха работата му.

Бързи факти

Пълно истинско име Раджкумар Периасами.
Дата на раждане 22 октомври.
година на раждане Ч/Б 1986-1989.
Професия Режисьор, сценарист и медийно лице.
Възраст (към 2021 г.) Ч/Б 32-35г.
Място на раждане Ченай, Тамил Наду, Индия.
Зодия Паунд.
Нетна стойност INR 2-3 Crores (приблизително).
Етническа принадлежност азиатски.
Училище/Колеж Лойола колеж Ченай.
образование Бакалавър Визуална комуникация.
Религия индуизъм.
Националност индийски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 8″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 68 кг .

Възраст и ранен живот на Rajkumar Periasami

Раджкумар Периасами е роден на 22 октомври. Така че да, той не е разкрил годината си на раждане. Според докладите той е роден между 1986 и 1989 г. в Ченай, Тамил Наду, Индия. Той е на възраст между 32 и 35 години. (до 2021 г.). В Ченай той получава основното си образование в местно училище. Той твърди, че се е записал в Loyola College в Ченай, за да получи бакалавърска степен по наука във визуалната комуникация.

Височина и тегло на Раджкумар Периасами

Раджкумар Периасами е висок 5 фута 8 инча . Той тежи приблизително 68 кг (121 фунта). Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Раджкумар Периасами

Раджкумар Периасами

Раджкумар Периасами Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Раджкумар Периасами? Раджкумар и семейството му водят луксозен начин на живот. Освен това има и марков автомобил. Много от почитателите му се възхищават на начина му на живот и желанието му да бъде като него. Освен това той печели добре с режисиране и писане. Към октомври 2022 г. нетната му стойност се оценява на между 2-3 крори INR (приблизително).

кариера

Раджкумар обича да режисира както късометражни, така и игрални филми. След като завършва образованието си, той иска да продължи кариера във филмовия бизнес, но не пред камерите или в светлината на прожекторите. Той прави своя режисьорски дебют през 2012 г. с филма Thuppakki. Във филма той работи като асистент-режисьор. По-късно, през 2017 г., той сам написа и режисира филм, наречен „Rangoon“. Филмът имаше огромен успех и хората обожаваха работата му. Гаутам Картик, Сана Макбул, Лалу и много други изиграха ключови роли във филма. В събота, 15 януари 2022 г., известният тамилски актьор Камал Хасан заяви чрез официалния си акаунт в Twitter, че ще продуцира предстоящ филм в рамките на продуцентския бизнес „Raaj Kamal Films International“ (RKFI) в сътрудничество със Sony Pictures International Productions.

Той каза още, че следващият филм ще бъде ръководен от Раджкумар Периасами, известен режисьор. В този филм Сивакартикеян ще играе главната роля. Освен това те разкриха официалния плакат за филма в своите акаунти в социалните медии. Раджкумар се смята за късметлия и благодарен, че му е дадена възможността да направи филм.

Раджкумар Периасами Съпруга и брак

Коя е съпругата на Раджкумар Периасами? Периасами е талантлив и проницателен режисьор. Според слуховете той е бил в дългогодишна връзка с Джасуин Джей. След това на 24 май 2018 г. двамата се ожениха пред цялото си семейство и приятели. На 25.05.2018 г. той извърши своя следсватбен обред. Jaswin J и Rajkumar са в щастлива връзка. Те също така са публикували някои изображения в своите акаунти в социалните медии. Jaswin J също е работеща дама, но нейната професия е недостъпна в момента. Много известни актьори също присъстваха на сватбата на двойката.

Популярни Публикации