Радж Кундра- Нетна стойност, възраст, височина, съпруга, биография, националност, дъщеря, кариера

Радж Кундра е успешен бизнесмен от Лондон, Великобритания. Радж Кундра беше обявен за 198-ия най-богат британски азиатец от Success (списание) през 2004 г. По същия начин той е по-известен като съпруг на боливудската актриса Шилпа Шети. Научете повече за Радж Кундра Нетна стойност, възраст, биография, националност, височина, съпруга, дъщеря, кариера

Бързи факти

Пълно име Радж Кундра
Дата на раждане 09 септември 1975 г
Възраст 47 години
Хороскоп зодия Дева
Късметлийско число 4
Щастлив камък Сапфир
Щастлив цвят зелено
Най-доброто съвпадение за брак Телец, Козирог
Пол Мъжки
Професия Бизнесмен, съпруг на знаменитост
Държава Великобритания
Височина 5 фута 11 инча (1,80 м)
Семейно положение женен
Женен Дата 21 ноември 2009 г
Съпруга Шилпа Шети
Развод Кавита Кундра
Нетна стойност 400 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Лондон
Националност Британско-индийски
Етническа принадлежност азиатски
Религия индуски
баща Бал Кришна Кундра
Майка Уша Рани Кундра
деца две
Facebook Facebook
Twitter Радж Кундра в Twitter
Instagram Инстаграм на Радж Кундра
IMDB Радж Кундра IMDB
Седмица Радж Кундра Wiki
Марки N/A
Хоби N/A

Възраст и ранен живот на Радж Кундра

Радж Кундра беше роден на 9 септември 1975 г , и той е роден в Лондон, Англия. Тя ще бъде 47 години през 2022 г , а зодията му е Дева. По същия начин Радж Кундра е от азиатски етнос и британска националност. По отношение на религията Радж Кундра изповядва индуизъм. Името на баща му е Бал Кришна Кундра, а името на майка му е Уша Рани Кундра. Баща му беше пенджабиец, който се премести от Лудиана в Лондон, за да работи като шофьор на автобус. Радж Кундра преди това е управлявал малък бизнес. Майка му пък работела като продавачка в магазин.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Радж Кундра? Радж Кундра е висок 5 фута 10 инча или 178 см или 1,78 м височина. Радж Кундра дори има подходящо телесно тегло от около 82 кг или 180 фунта. По същия начин индийският бизнесмен има кафяв тен и номер на обувката 9 (UK). Радж Кундра дори има черни очи и къса черна коса. Освен това Радж Кундра изглежда във форма като жена си и двамата изглеждат много загрижени за здравето си. Телосложението на индийския бизнесмен е мускулесто и добре сложено.  Радж Кундра

Радж Кундра позира за снимка Източник: Instagram

Професионален живот и кариера

Радж напусна дома си в Дубай, когато беше на осемнадесет години и замина за Непал. Там той започва бизнес с шалове от пашмина и ги продава на всяка голяма модна къща във Великобритания. Това беше моментът, в който Радж Кундра направи първия си милион долара. Радж се премества в Дубай през 2007 г. и създава Essential General Trading LLC. Това е бизнес, който се занимава с благородни метали, строителство, минно дело и дори зелени проекти за възобновяема енергия. Радж Кундра също участва във финансирането и производството на боливудски филми по това време. През 2013 г. бизнесменът беше свързван с Essential Sports and Media.

В допълнение към спорта, той се занимаваше с производство и разпространение, както и с Iconic Investments, резервиран фонд, който се занимава с пазари на акции. Satyug Gold, Super Fight League и най-скоро Bastian Hospitality, популярна верига от ресторанти в Мумбай, са сред другите му начинания. Той стана един от промоутърите на щанда за онлайн и телевизионно излъчване Best Deal TV през 2015 г. Това е индийски телевизионен канал за домашно пазаруване, който използва одобрения от знаменитости.

Акшай Кумар, боливудски актьор, беше съпромоутър на Радж. Той се готви да стартира първото в Индия приложение за социални медии за стрийминг на живо, Jaldi Live Stream App, като част от инициативата на правителството на Индия Startup India. Това ще позволи както на професионални, така и на любители стриймъри да предават на живо своите видеоклипове. Радж и съпругата му инвестираха в отбора по крикет от индийската Висша лига Rajasthan Royals през 2009 г., като отвориха офшорна фирма в Мавриций. Отдели на правителството на Индия разследват легитимността на сделката.

Нетна стойност на Радж Кундра

Каква е нетната стойност на Радж Кундра? Радж Кундра очевидно е спечелил значителна сума пари през цялата си кариера. Към октомври 2022 г. нетното състояние на Радж Кундра се оценява на около 400 милиона долара. Основният източник на Радж Кундра е професионалната му бизнес кариера. Съпругата му Шилпа Шети, от друга страна, печели впечатляваща сума пари от боливудската си знаменитост. Радж Кундра също притежава имоти в Дубай, Мумбай, Лондон, Лос Анджелис и други градове по света.

Съпруга и брак на Радж Кундра

Кой е Raj KundraWife? Радж Кундра е завързал само два възела в живота си. Преди това той беше женен за Кавита Кундра, от която има дъщеря. Те обаче бяха разделени по лични причини. Радж Кундра се ожени за Шилпа Шети, една от най-популярните боливудски актриси, на 22 ноември 2009 г. По същия начин на 21 май 2012 г. двойката посрещна първото си дете, син. На 15 февруари 2020 г. двойката роди второто си дете, дъщеря, родена чрез сурогатно майчинство. Освен това Радж Кундра никога не е участвал в спорни въпроси.

Факти

  • Радж Кундра зае 198-ата позиция като най-богатия британски азиатец по успех (списание) през 2004 г.
  • Той е по-популярен като съпруг на боливудската актриса Шилпа Шети.
  • През юни 2013 г. Радж беше разпитан от полицията в Делхи по отношение на индийската Висша лига в ситуацията за фиксиране на място през 2013 г.

Също така, знайте за Род Благоевич Нетна стойност, възраст, биография, етническа принадлежност

Популярни Публикации