Радха Деламартер- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, кариера

Рада Деламартер е американска актриса. Рада Деламартер е добре известна и като бившата съпруга на Тимъти Бъсфийлд. Тимъти е режисьор и актьор. Докато тя се е омъжвала четири пъти преди това в живота си. Докато тя е добре известна с ролите си във филми като Lucky Luke и Who Shot Johnny Rock. Научете всичко за Радха Деламартер - биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруг

Бързи факти

Пълно име: Рада Деламартер
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: елен
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 23 ноември 1990 г
Съпруг Фредерик Дейвид Сперберг
Развод Стивън К Лонгли, Стивън Куентин Коуи, Тимъти Бъсфийлд
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
деца 3

Биография и ранен живот

Рада Деламартер е роден в Америка. Дебора Сю Деламартер е пълното й юридическо име. Има малко информация за имената и професиите на нейните родители. Освен това тя е американска гражданка, която изповядва християнството.

Въпреки че е от кавказки произход, по отношение на формалното образование, тя е посещавала местно училище в родния си град. В същото време тя също беше записана в колеж, за да продължи образованието си.Височина и тегло

Рада Деламартер притежава необикновена личност. Тя е със среден ръст и тегло. Тя обаче не е разкрила точния си размер, тегло или други телесни мерки. Докато тя притежава руса коса и кафяви очи.

кариера

Рада Деламартер е много известна актриса. Феновете обожават работата й от началото до днес. Тя е добре известна с ролите си във филми като Lucky Luke и Who Shot Johnny Rock? Освен това Troublemakers, Luke Luke, Sparks: The Price of Passion, On Fire, Trapper John, Hotel, Newhart и Family Ties са сред нейните филмови заслуги.

Освен това тя е добре известна като бившата съпруга на Тимъти Бъсфийлд. Те се срещаха около пет години и имат син заедно. Тимъти е известен актьор и режисьор. Междувременно той се появява в над дузина филми и телевизионни сериали.

Тимъти също участва в множество театрални постановки. Сред неговите филмови и телевизионни роли са Revenge of the Nerds, AfterMASH, Family Ties, Trapper John, M.D., Thirtysomething, Field of Dreams, Strays, Sneakers, The Byrds of Paradise, The George Lucas Talk Show, For Life, Almost Family, Heartstrings , The Loudest Voice, Designated Survivor и Sleepy Hollow и др.

Докато неговите филмови заслуги като режисьор включват Франклин и Баст, ФБР, Конърс, Доли Партън, Heartstrings, Гост артист, Новобранецът, Един долар, Определен оцелял, Нешвил, Това сме ние, Водолей, Тайни и лъжи, Фостърс и Псих , между другото.

Нетната стойност на Радха Деламартер

Рада живее в лукс с четвъртия си съпруг и дете. Тя е натрупала значително състояние в резултат на кариерата си. Към 2022 г. общата нетна стойност на Радха Деламартер е приблизително 1,5 милиона щатски долара.

Радха Деламартер Съпруг и брак

Продължавайки към романтичния и личен живот, тя е била омъжена четири пъти през целия си живот. На 18 март 1973 г. тя се жени за Стивън Лонгли. След седем години заедно двойката се развежда и има едно дете. Вторият й брак също беше със Стивън Куентин Коуи. Както и предишната, връзката не продължи дълго и нямат деца.

По подобен начин през 1981 г. тя се омъжи за Тимъти Бъсфийлд, известен актьор и режисьор. Уилсън Бъсфийлд е роден на двойката. Те също се разпаднаха след пет години през 1986 г. Тя е омъжена за Фредерик Дейвид Сперберг в съвременната епоха. Женят се на 23 ноември 1990 г. Освен това споделят дете.

Популярни Публикации