Raashi Khanna- Възраст, Нетна стойност, Височина, Гадже, Националност

Рааши Хана е известен индийски певец и актьор. Raashi Khanna е добре известна с ролите си в телугу и тамилското кино. Тя също така е предоставила вокалите си за няколко песни от филмите, в които е участвала. Научете повече за нетната стойност на Raashi Khanna, възраст, биография, етническа принадлежност, националност, височина, гадже, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Рааши Хана
Дата на раждане 30 ноември 1990 г
Възраст на 32 години
Хороскоп Лео
Късметлийско число 6
Щастлив камък Тюркоаз
Щастлив цвят портокал
Най-доброто съвпадение за брак Лъв, Водолей
Пол Женски пол
Професия Актриса, певица, модел
Държава Индия
Височина 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение единичен
Нетна стойност 5 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Размер на тяло 34-28-34 инча
Родно място Делхи
Националност индийски
Етническа принадлежност южноазиатски (индийски)
Религия индуизъм
образование Lady Shri Ram College (бакалавърска степен по английски език (с отличие))
баща Радж К. Хана
Майка Sarita Khanna
Братя и сестри Раунак Хана.
Instagram Рааши Хана Instagram
IMDB Рааши Хана IMDB
Седмица Raashi Khanna Wiki
Марки N/A
Хоби N/A

Raashi Khanna Биография, възраст и националност

На колко години е Рааши Хана? Рааши Хана е роден на 30 ноември , 1990 , и тя е сега на 32 години . Рааши е роден в Делхи и е имал зодиакален знак Лъв. По отношение на образованието, Рааши завършва средното държавно училище „Св. Марко“ в Делхи, след като завършва образованието си на училищно ниво. След това тя спечели B.A. Степен по английски (Hons.) от Lady Shri Ram College в Делхи. Родителите на Рааши са Радж К. Хана, бизнесмен, и Сарита Хана, домакиня. Raunaq Khanna, нейният по-голям брат, също присъства. Според информацията, която е предоставила, Рааши е била академична забележителност.

Нещо повече, тя беше изключително ученолюбив, маниакален ученик през всичките си ученически и колежански години. Рааши мечтаеше да бъде певица, когато беше малка, но когато порасна, започна да се интересува повече от обучението и искаше да стане служител на IAS. Рааши не се интересуваше от моделирането и нямаше планове да стане актьор тогава.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Рааши Хана? Тя е висока около 168 см (5 фута 6 инча) и тежи приблизително 57 кг (126 фунта). По същия начин измерванията на актрисата са 34-28-34 инча. Има тъмнокафяви очи и тъмнокафява коса.

  Рааши Хана

Raashi Khanna позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Raashi Khanna 2022 г

Каква е нетната стойност на Raashi Khanna? Освен това в профила си в Instagram актрисата описва себе си като търсач, скитник, звездоглед, любител на залеза, актьор, певец. Нетната стойност на Raashi Khanna се оценява на около милиона щатски долара към 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Raashi Khanna е добре известна актриса и певица. В Индия тя е известна главно с работата си във филми на телугу и тамил. Рааши направи своя актьорски дебют в Madras Cafe като поддържащ герой. Рааши продължи да изобразява главната роля във филма на телугу Oohalu Gusagusalade. След тази продукция актрисата работи в тамилския филм Imaikkaa Nodigal и малаяламския филм Villain.

Рааши, от друга страна, се появява в редица финансово успешни филми. Bengal Tiger, Venky Mama, Supreme, Imaikkaa Nodigal, Jai Lava Kusa, Tholi Prema и Prati Roju Pandage са сред тях. С тези филми актрисата затвърди мястото си на водеща дама в киното на телугу и тамил. През 2014 г. актрисата прави своя певчески дебют с филма „Жору“. Тя също така осигури вокали за филмите Villain, Balakrishnudu, Jawaan, Prati Roju Pandage и Oorantha Anukuntunnaru, както и песни за гореспоменатите филми.

Рааши работи като рекламен копирайтър, преди да стане успешна актриса и певица. Тя постепенно започва актьорската си кариера с различни реклами, преди да получи роли във филми. Рааши си сътрудничи с редица известни актьори, включително Рави Теджа, Тамана, Боман Ирани, Джон Абрахам, Наргис Фахри, Сидхарт Басу, Пракаш Белавади, Виджай Девераконда, Айшвария Раджеш, Катрин Треса, Изабел Лейте, Сай Дхарам Тедж, Сатиярадж , Рао Рамеш, Вен.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Raashi Khanna? Raashi Khanna най-вероятно е необвързан в момента. Актрисата от Боливуд не е публикувала никакви публикации в социалните медии, потвърждаващи или посочващи нейния статус на любовна връзка или предишни връзки. Рааши, от друга страна, преди това е бил романтично свързан с батсмена Джасприт Бумра. Това обаче беше само слух и не бяха представени доказателства, които да потвърдят историята.

Факти

  • Рааши Хана е известна индийска актриса и певица.
  • Raashi Khanna е най-популярна с участието си във филми на телугу и тамил.
  • Нетната й стойност се оценява на около 2 милиона долара

Също така, знайте за Нетна стойност на Каси Вентура, възраст, биография, етническа принадлежност, националност

Популярни Публикации