Quintana Roo Dunne- Биография, възраст, нетна стойност, съпруг, женен, височина

Кинтана Ру Дън беше известна американска личност, писател, член на семейството на знаменитост и предприемач от Санта Моника, Калифорния. Куинтана беше осиновената дъщеря на Джоан Дидион, според съобщения в медиите. Жана д'Арк беше известна американска авторка.

Бързи факти

Пълно истинско име Кинтана Ру Дън.
Възраст (към момента на смъртта) 39 години.
Причина за смъртта Остър панкреатит.
Професия Предприемач и известен партньор.
Дата на раждане 3 март 1966 г. (четвъртък).
Дата на смъртта 26 август 2005 г. (петък).
Място на раждане Санта Моника, Калифорния, Съединени щати.
Място на смъртта Презвитерианска болница, Ню Йорк, САЩ.
образование Завършвам.
Алма матер Реномиран университет.
Нетна стойност (от 2005 г.) 0K USD (приблизително).
Националност Американски.
Етническа принадлежност Смесени.
Религия Кристиян.
Зодия Риби.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг

Quintana Roo Dunne Възраст и ранен живот

Кинтана е роден на 3 март 1966 г. в Санта Моника, Калифорния, САЩ. Тя е родена в християнско семейство. Куинтана почина на 26 август 2005 г., според докладите. Джоан Дидион и нейният съпруг Джон Грегъри Дън бяха първите, които осиновиха уинтана. След това е отгледана от тях. Кинтана израства в богатство като дъщеря на известен писател. По това време тя е на 39 години. Нейните осиновители са я отгледали в САЩ. Куинтана се записва в реномирана институция, за да продължи образованието си. След това започва собствен бизнес.

Височина тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Quintana Roo Dunne е висок 5 фута 7 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи.  Кинтана Ру Дън

Кинтана Ру Дън

Quintana Roo Dunne Net Worth

Колко е нетната стойност на Quintana Roo Dunne? Кинтана Ру, според съобщения в медиите, е водил богат начин на живот. Тя имаше нетна стойност от 0K през 2005 г. (приблизително). Тя също е живяла живота си в разкошна резиденция с членовете на семейството си.

кариера

Точната професия на Quintana Roo Dunne. Според нашето проучване тя, подобно на майка си, е била писателка. Освен това тя заемаше работата на предприемач. Ролята на Куинтана беше включена и в документалната поредица на Netflix от 2017 г. Joan Didion: The Center Will Not Hold. Грифин Дън, нейният братовчед, го режисира.

Смъртта на Куинтана Ру Дън

Куинтана имаше страшни кошмари за Счупения човек, хитър ремонтник, който я предупреди, че ще те затворя тук, в гаража. Тревожността на Кинтана Ру от раздяла беше свързана с този кошмар. Това въпреки факта, че ужасният сън на Куинтана я преследва до края на живота й и е постоянен източник на безпокойство за Дидион. Куинтана Ру Дън почина от пневмония през 2003 г., според Wikipedia.

Тя също беше прогресирала до септичен шок. Според съобщенията Куинтана е ударила главата си в асфалта, след като е колабирала на летището. В резултат на това й е направена мозъчна операция за хематом. Куинтана Ру Дън почина на 26 август 2005 г. на 39-годишна възраст от тежък панкреатит. Тя почина в презвитерианската болница в Ню Йорк. Нейната любяща майка също пише за смъртта на Куинтана в книгата „Сини нощи“, която беше издадена през 2011 г.

Quintana Roo Dunne съпруг и брак

Кой е съпругът на Кинтана Ру Дън? Кинтана имаше семеен живот. На 26 юли 2003 г. тя се жени за Гери Майкъл. Джоан, майката на Кинтана, също е публикувала сватбени снимки на Кинтана и Гери в интернет. Куинтана изглеждаше зашеметяващо в бяла рокля за сватбата си. Гери, нейният съпруг, стои до нея до смъртта й на 26 август 2005 г. Въпреки това, няма точна информация за децата на Куинтана. Според сведенията съпругата й също е била собственик на бизнес.

Популярни Публикации