Queen BBNaija - Биография, съпруг, възраст, височина, нетна стойност, кариера

Кралица BBNaija е добре позната нигерийска телевизионна личност, моден модел, филантроп, влиятелен човек в социалните медии, политик и предприемач от Аква Ибом. Тя е добре известна в страната със своята благотворителна и социална дейност. Queen Mercy също управлява „Queen Mercy Atang Foundation“, филантропска организация (QMA Foundation).

Нейната фондация, според източници, е основана през 2019 г. Освен това тя работи и като модел. Кралица Мърси Атанг също е печелила титлите Мис Интернешънъл Свят, Мис Нигерия Интернешънъл и Мис Интернешънъл Световен класик, според страницата й във Facebook.

Тя също се появява в редица телевизионни предавания и интервюта. Queen също е известен модел. Queen Mercy Atang стана известна, след като се появи в популярното телевизионно риалити шоу Big Brother Naija (сезон 6). Възрастта, wiki, биографията, професията, начина на живот, нетната стойност, гаджето, родителите и фактите на Queen BBNaija са включени в тази статия.Кралица BBNaija Биография

Кралица BBNaija е талантлива нигерийска телевизионна личност, която е родена от родителите си на 11 юни 1995 г. в Аква Ибом, Нигерия. Queen Mercy Atang е истинското й име. Родена е в християнско семейство с двамата си родители. Що се отнася до нейната възраст, Queen е на 26 години (към 2021 г.).

Всяка година на 11 юни тя празнува рожден ден. Според страницата й във Facebook, Queen Mercy е завършила висшето си образование в областта на бизнес администрацията в танзийския университет Oba-Umunya.

След това тя продължи да работи като филантроп и модел. Сега тя е добре позната телевизионна личност и модел в родната си страна.

 Кралица BBNaija

Кралица BBNaija

Факти за кралица BBNaija

Пълно истинско рождено име Кралица Мърси Атанг.
Известно като Кралица BBNaija.
Дата на раждане 11 юни 1995 г. (неделя).
Възраст (към 2021 г.) на 26 години.
Място на раждане Аква Ибом, Нигерия.
Сегашен адрес Екет, Нигерия.
Професия Телевизионна личност, влиятелен човек в социалните медии, политик, модел, филантроп и предприемач.
Националност нигерийски.
Държава на произход Щат Аква Ибом.
Племе Ибибио.
Религия Кристиян.
Зодия Зодия Близнаци.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Тансийски университет Оба-Умуня.
Нетна стойност -4 милиона USD (приблизително)
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 4″.
В метри: 1.62 m.
В сантиметри: 162 см.
Тегло (прибл.) В килограми: 50-55 кг.
В паундове: 110-121 lbs.
Цвят на косата черен.
Измервания на тялото 35-26-36
Цвят на очите черен.
Номер на обувка 6 САЩ (5 UK)
Татуировки Не се знае
Пиърсинг Да (уши).

Кралица BBNaija Етнос и семейство

Според докладите кралица Мърси Атанг е от смесен етнос и африкански произход. Тя се придържа към християнската вяра. Щатът Аква Ибом е нейният роден щат. Според докладите Queen е член на племето Ibibio. Нейната зодия е Близнаци, под която е родена.

 Кралица BBNaija

Семейство Queen BBNaija

Що се отнася до семейството й, бащата на кралица Мърси Атанг (името не се споменава) е предприемач. Г-жа Окон Атанг е името на майка й. Според източници тя има трима братя и сестри, включително един брат на име „Обонг Атанг“.

Нейните публикации в социалните медии показват, че тя обича да прекарва време с членовете на семейството си. На страницата си във Facebook Queen също сподели множество снимки със своите родители, братя и сестри и приятели.

Queen BBNaija Гадже, име на съпруга и статус на връзката

Казват, че кралицата е отворена дама, според източници. В интернет има много въпроси за нейния любовен живот и статус на връзката. Името й беше свързано със състезателя на BB Naija Whitemoney през септември 2021 г., според източници.

Тя обаче не разкрива подробности около предишните си връзки. Кралицата е необвързана, според докладите. Тя също обича да прекарва време с приятелите и семейството си.

Кралица BBNaija Деца

Кралица Мърси Атанг изглежда се радва на деца, въз основа на нейните публикации в социалните медии. На страницата си във Фейсбук тя публикува множество снимки на деца. Queen помага на много деца чрез своята фондация.

Няма обаче информация дали тя има или не дете. Някои медии твърдят, че тя има четири деца, според източници. Въпреки това, няма солидни доказателства в подкрепа на тези твърдения.

Queen BBNaija Кариера, Професия

Що се отнася до професията й, Queen е известен филантроп и моден модел. Работи и като телевизионна личност. Тя също се появява в редица телевизионни предавания и интервюта.

 Кралица BBNaija

Кралица BBNaija

Кралица BBNaija Като пример за подражание

Кралица Мърси Атанг започва кариерата си като модел, според източници. Тя също се е състезавала в редица конкурси за красота. Queen Mercy Atang също спечели титлата Miss Nigeria International, според източници.

Тя също така печели класическите титли „Ms. International World“ и „Ms. International World“, наред с други титли. Тя също е представена в редица новинарски статии и корици на списания. Queen също е била модел за редица известни модни марки.

Кралица BBNaija Като филантроп

Queen BBNaija е добре известна в Нигерия с благотворителната си дейност. Започва да работи в социалните грижи от ранна възраст. Сега тя ръководи фондация Queen Mercy Atang, която основава (QMA Foundation).

Тя помагаше на нуждаещите се чрез своята фондация. Според източници тя стартира проекта си за фондация в Waltbridge Hotels в щата Uyo-Akwa Ibom на 19 декември 2019 г. Тя също така е работила с редица добре известни благотворителни организации.

Queen BBNaija като политик

Според съобщения в медиите кралица Мърси Атанг работи и като политик. Тя принадлежи към политическа партия в родния си щат.

 Кралица BBNaija

Кралица BBNaija

Като филантроп и политик тя има силни връзки с редица известни политици. Участвала е и в редица политически семинари и събития.

Queen BBNaija Нетна стойност

Queen BBNaija изкарва добре от професията си. Кариерата й на модел й осигурява допълнителни доходи. Нетната стойност на Queen Mercy Atang се оценява на около -4 милиона USD (приблизително) към октомври 2022 г.

 Кралица BBNaija

Кралица BBNaija

Любопитни факти

 • Queen BBNaija също е участвала в редица състезания по моделиране.
 • На 1 април 2021 г. тя създаде акаунт в Instagram.
 • Нейният профил в Instagram има повече от 254 хиляди последователи към септември 2021 г.
 • КРАЛИЦАТА НА МОНАРХИТЕ е другото й име.
 • Според докладите Queen BBNaija също е пуснала официалното си приложение My DStv.
 • Queen също е била модел за редица известни модни марки.
 • Тя също е представена в редица статии в новини и списания.
 • През декември 2020 г. Mercy Atang ще бъде въведена в Залата на славата на Nigeria Beauty Queens.

ЧЗВ на Queen BBNaija

Q. 1 Коя е Queen BBNaija?

година . Тя е телевизионна личност и филантроп.

Q.2 Какво е истинското име на Queen BBNaija?

година . Кралица Мърси Атанг.

В. 3 На колко години е Queen BBNaija?

година . 26 години (към 2021 г.).

Q. 4 Кой е гаджето на Queen BBNaija?

година . Името й беше свързано с белите пари на състезателя BB Naija.

Q. 5 Каква е нетната стойност на Queen BBNaija?

година. -4 милиона USD (приблизително).

Популярни Публикации