Pukhraj Bhalla- Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Пухрай Бхала е индийски кино актьор. Pukhraj Bhalla се свързва предимно с пенджабската филмова индустрия. Освен това той е син на пенджабския комик и актьор Джасуиндер Бхала. Той е най-известен като Jass в уеб сериала Yaar Jigree Kasooti Degree.

Бързи факти

Пълно име: Пухрай Бхала
Дата на раждане: 20 ноември 1990 г
Възраст: 31 години
Хороскоп:
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Гранат
Щастлив цвят: Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак: Козирог, Рак, Риби
Пол: Мъжки
Професия: актьор
Държава: Индия
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 85 лакх INR
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Лудхиана, Пенджаб
Националност индийски
Религия сикхизъм
образование Обществено висше средно училище Гуру Нанак, Пенджабски университет
баща Джасуиндер Бхала
Майка Парамдип Бхала
Братя и сестри Ашприт Каур Джасал.

Биография на Pukhraj Bhalla

Пухрай Бхала е роден в Лудхиана, Пенджаб, Индия на 20 ноември 1990 г. Към 2021 г. той ще бъде на 31 години. Джасуиндер Бхала е негов баща. Той е опитен актьор в пенджабски развлечения. Parmdeep Bhalla е името на майка му. Тя е учител по изобразително изкуство. Докато той също е брат на Ashpreet Kaur Jassal. Освен това той е последовател на сикхизма и индийски гражданин. Според астрологията той е Скорпион.

Pukhraj Bhalla завършва официалното си образование в Guru Nanak Public Senior Secondary School в Сарабха Нагар, Лудхиана, Пенджаб. Междувременно той продължава образованието си в Пенджабския университет в Патиала, Пенджаб. Има бакалавърска степен по аудиовизуални технологии.  Pukhraj Bhalla възраст

Пухрай Бхала

Височина и тегло на Pukhraj Bhalla

Пухрай Бхала притежава приятна и жизнерадостна личност. Пенджабският актьор стои на височина от 5 фута и 7 инча. Докато той тежи 65 кг. Що се отнася до общите измервания на тялото, те варират от 42 инча гърди до 30 инча талия до 14 инча бицепс. Освен това косата му е черна и има черни очи.

кариера

Пухрай Бхала идва от семейство на артисти. В резултат на това той развива силен интерес към актьорството и желание да работи във филмовата индустрия. Освен това е завършен танцьор. От ученическите си дни нататък той изпълнява и се състезава в множество състезания по Bhangra. С цел да преследва актьорска кариера, той прави своя актьорски дебют във филма от 2013 г. Stupid 7.

Другите му филми включват Golak Bugni Bank Te Batua, Afsar, Vaisakhi List и Harjeeta. Той също така се появява заедно с баща си във филма от 2013 г. R.S.V.P. Освен това той се появява в късометражни филми като Purja, The Clerk. Той спечели допълнителна експозиция през 2018 г. чрез работата си по уеб сериала Yaar Jigree Kasooti Degree. Междувременно той е част от предстоящи проекти като Teriyan Meriyan Hera Pheriyan и Meri Vhoti Da Vyah.

Pukhraj Bhalla нетна стойност

Пухрай Бхала води охолен начин на живот със семейството си. Той е натрупал значително богатство като актьор. Цялата нетна стойност на Pukhraj се оценява на около 85 lakh INR към октомври 2022 г.

  Pukhraj Bhalla нетна стойност

Пухрай Бхала

Pukhraj Bhalla приятелка, запознанства

Преминаване към Любовта и личният живот на Pukhraj Bhalla , не е женен. Освен това той не е обвързан с друга жена. Въпреки това той е открит относно своите полови предпочитания и не участва в никакви конфликти.

Популярни Публикации