Проект Youngin- Биография, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, етническа принадлежност

на Project Young е американски рапър, личност в социалните медии и автор на песни. Когато Project Youngin беше застрелян в колата си, докато предаваше на живо в Instagram, той стана вирусен в различни медии. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Project Youngin възраст, Project Youngin приятелка, Project Youngin нетна стойност, Project Youngin височина и още

Бързи факти

Пълно име: Рашид Джамал Хол
Дата на раждане: 18 август 1994 г
Възраст: 27 години
Хороскоп: Лео
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Рубин
Щастлив цвят: злато
Най-доброто съвпадение за брак: Стрелец, Близнаци, Овен
Пол: Мъжки
Професия: рапър
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 9 инча (1,75 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 300 000 долара.
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Размер на тяло 38-32-35
Родно място Флорида
Националност американски
Етническа принадлежност афроамерикански
образование Университет на Флорида

Биография на проекта Youngin

на Project Young е роден във Флорида на 18 август 1994 г. Рашид Джамал Хол е истинското му рождено име. Идеята за проекта се заражда в афроамериканско семейство. По същия начин, зодия на Project е Лъв. Той е гражданин на САЩ. Що се отнася до семейната история на Project, той е запазил личните си подробности от медиите.

Що се отнася до образованието на Project Youngin, той е завършил студент. Проектът получава бакалавърска степен по английски език от университета във Флорида. Юнгин също завършва образованието си в родния си град. В момента обаче името на неговото училище не е налично.Височина и тегло

Преминавайки към измерванията на тялото на Project, той има доста добре оформена и добре поддържана слаба физика. Youngin е висок 5 фута и 9 инча. Youngin, от друга страна, тежи приблизително 79 кг. По ръката и тялото си Project има множество татуировки. Освен това той възнамерява да си направи допълнителни татуировки в бъдеще. Освен това измерванията на тялото на Project са 38-32-35 инча. Youngin има привлекателно лице с черни очи и черна коса.

кариера

Youngin е известен рапър, личност в социалните медии и автор на песни от Съединените щати. Youngin спечели широко внимание в различни медии, след като беше застрелян в колата си, докато предаваше на живо в своя Instagram. 23-годишният рапър наскоро подписа с KSK и Grip Music Groups. Освен това Project прави своя телевизионен дебют в World Star Hip Hop с песента Balmains. Освен това Youngin е работил с рапъри като Kodak Black и Lil Baby. Group Home Living, най-новият албум на проекта, беше издаден през май 2018 г.

Нетната стойност на Project Young през 2022 г

Project Youngin е натрупал значително състояние чрез своята рап кариера. Проектът се оценява на нетна стойност от 300 000 долара към 2022 г.

Проект Youngin Girlfriend, запознанства

Преминавайки към състоянието на връзката на Youngin, красивият рапър в момента е необвързан. Project в момента не се среща с никого и никога не е излизал с никого в миналото. Изглежда, че талантливият рапър е по-загрижен за рапърската си кариера, отколкото за връзки.

Популярни Публикации