Проблем със снимката на Erick Adame, адресиран като метеоролог от NY1, уволнен заради изтичане на информация от камера

Ерик Адаме , номиниран за Еми метеоролог, беше уволнен от Spectrum News NY1, след като негови неприлични снимки бяха дадени на мениджъра му. Снимките на синоптика бяха публикувани в интернет. След уволнението си метеорологът поднесе публично извинение за поведението си. След напускането на Адаме от поста е заведено дело във връзка със снимките. Ерик Адам беше уволнен от работа, когато негови снимки се появиха на уебсайт за камери за възрастни, според The ​​Hollywood Reporter. Телевизионната звезда използва Instagram, за да изрази моята истина, вместо да позволи на другите да диктуват разказа на живота ми.

Ерик Адаме заведе дело във Върховния съд на Манхатън, след като беше уволнен от работа. Adame твърди, че лицето, което го е изложило на неговия работодател, е получило негови снимки от уебсайт без негово разрешение.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Erick Adame (@erickadameontv)Ерик Адаме отговаря на шокиращи снимки

Синоптикът, който работи за Spectrum News от 2007 г., заяви, че поведението му е било етикетирано като компулсивно от неговия лекар. Той също така призна, че е участвал в уебсайта на видеокамерата по взаимно съгласие с други мъже. Adame каза още веднъж, че не е получил компенсация за своите интернет дейности.

Писателят продължи да се извини за поведението си и да каже на последователите си, че е открито хомосексуален и сексуално позитивен в дългото си съобщение. Той помоли потенциалните работодатели да не го критикуват на базата на глупавия му избор и да вземат предвид хилядите часове телевизионни изяви, в които се е появявал.

 Ерик Адаме

Ерик продължи:

Мога да ви уверя, че научих урока си и ще бъда изключителен служител, както и най-осведоменият и страстен метеоролог, който някога сте виждали.

Според източник, близък до журналиста, Адаме вярва и очаква, че ще работи отново. Erick Adame е подал петиция до съда с искане потребителят на интернет, получил снимките му, да бъде идентифициран. Снимките са създадени от Sonal Prehonn, Tommysize 69, Funtimes99 и Landonboy227. В документите Adame каза, че иска да съди лицето, отговорно за снимките. Според Лорънс Уолтърс, адвокат, който работи с уебсайта за видеокамери,

Когато е необходимо по закон, политиката на нашия клиент е да сътрудничи на валидно издадени призовки и да предоставя подходящи потребителски данни. Заснемането и разпространението на потребителски материал без съгласие нарушава Общите условия и Правилата на форума на нашия клиент и акаунтите в нарушение може да бъдат спрени или забранени.

Всичко, което трябва да знаете за Ерик Адаме

Местният жител на Ню Йорк винаги е бил част от града. Той се присъедини към групата NY1 през 2017 г. след почти десетилетие с refresh New York. Когато ураганът Санди удари, той по-специално отразява операциите за подпомагане, които бяха докарани в града от цялата страна.

 Ерик Адаме

Адам обича да намира местни пивоварни и да прекарва времето си у дома с двете си котки, според официалния му профил на уебсайта на NY1. На официалната си страница в Instagram, където има 6532 последователи, той също твърди, че харесва представленията на Бродуей и шампанското.

Популярни Публикации