Причините за раздялата на Хода Котб и Джоел Шифман

Хода Котб и Джоел Шифман обявиха развода си на 31 януари. Бившата двойка има две момичета и са заедно от 2013 г. Котб и Шифман се срещаха няколко години, преди да разкрият публично връзката си през 2015 г. Джоел предложи брак на Хода на тиха вечеря край океана през ноември 2019 г. Въпреки че планираха да се оженят през ноември 2020 г., Котб искаше да се увери, че всеки може да присъства, тъй като епидемията от Covid-19 направи невъзможно всички да се насладят на важни събития.

Причините за развода на Хода Котб и Джоел Шифман

Разкритието беше разкрито от известната телевизионна личност в понеделник, когато се появи в Today with Hoda & Jenna, където публиката се чудеше защо тя не носи годежния пръстен. Хода заяви:

Имахме много духовни и задълбочени разговори през празниците и решихме, че сме по-добри като приятели и родители, отколкото като сгодена двойка, така че избрахме да започнем тази нова година… по нашия нов път като любящи родители към нашите прекрасни, прекрасни деца и като приятели. Хода Котб

Телевизионният журналист каза на ко-водещата Джена Буш Хейгър, че понякога партньорствата трябва да съществуват с цел, сезон или цял живот. Тя вярваше, че връзката им трябваше да продължи само един сезон. Котб призна, че се чувства странно и неспокойно, тъй като не знае какво да каже или как да го изрази. Тя също така разсъждава върху най-важните моменти от връзката си с Джоел, като каза:

Много дами разбират какво е чувството... да променя пътя на живота си и в момента се чувствам доста безстрашен, което е странно усещане. Но от време на време просто трябва да изразявате истината.

Авторът също каза, че Шифман е мил и мил човек и че се смята за късметлия, че е прекарал осем години с него. Тя ги увери, че ще бъдат страхотни родители на децата си.

Хода Котб обсъжда майчинството с Джоел Шифман.

 Хода Котб

Хода Котб обсъди пътя си към осиновяването на техните деца и как Джоел я подкрепи по време на участие в подкаста на People Me Becoming Mom през октомври 2021 г. 57-годишната призна, че е била ужасена, когато се е обърнала към тогавашния си годеник, за да обсъдят осиновяването. Тя заяви:

Погледнах го в очите и казах: „Бих искал да говоря за осиновяването с теб.“ И за част от секундата си помислих: „Това краят на една романтика ли е или началото на едно семейство?“ Всичко това се случва за секунда.

Когато научи, че Джоел е съгласен с концепцията, тя знаеше, че е избрала човек, който поставяше нейното удоволствие пред собственото си удобство по това време.

Популярни Публикации