Причината за смъртта на актрисата Богиня Пати – Уикипедия и семейство

Богинята Пати , известна още като Пати Перес, почина на 17 септември 2021 г. Тя стана известна, след като се появи в хитовите филми Jackass 2 и Jackass 2.5 през 2006 г.

Освен това Goddess има значителен принос във филмовата индустрия. Според The ​​Sun Пати наскоро е диагностицирана с бъбречна недостатъчност и е хоспитализирана в Рино за лечение.

TMX News първи съобщи за некролога на Goddess. Дъщерята на Пати, Присила, потвърди, че майка й не е починала поради пандемията. Ето подробности за смъртта и семейната история на Пати.Смъртта на Богинята Пати: Как почина актрисата?

Диабетът измъчваше Богиня от дете. Естествени причини причиниха смъртта й. Смъртта й е причинена от бъбречна недостатъчност и трудностите, с които се е сблъскала поради диабет и наддаване на тегло. Пати почина в петък, 17 септември 2021 г., на 57 години. За съжаление действителната й дата на раждане е скрита под килима.

 Богинята Пати

Богинята Пати

Пати направи запомняща се епизодична поява във филма Asshole. Според California News-Times тя е много горда от работата си във филмовата индустрия. Няколко новинарски издания отдадоха почит на починалата душа на Пати и изразиха съболезнования на семейството й в Twitter.

Биографията на богинята Пати в Уикипедия

Страницата на Patty в Wikipedia все още не се е появила в интернет. Въпреки това нейната биография може да бъде намерена в няколко новинарски уебсайта. Въпреки здравословните си проблеми, тя живее пълноценно. Тя беше заобиколена от четирите си деца, майка си и внуците си, когато почина.

Семейният живот на Пати се обяснява с факта, че тя има пораснали деца от анонимния си съпруг. Присила, нейната дъщеря, също е актриса и изпълнител. В момента не успяхме да намерим информацията за нейния партньор. Ще ви уведомим, след като информацията стане достъпна онлайн.

Подробности за семейството на Богинята Пати

Дъщерята на Перес, според източника, е организирала кампания GoFundMe. Тя имаше за цел да събере 6000 долара за разходи по погребението. Досега са събрани 25 от общо 00.

Веднъж Пати отиде на шоу, наречено My Big Fat Fetish. Тя разкри, че мъжете й плащат да седи върху тях за удоволствие. Що се отнася до подробностите за родителите й, самоличността на баща й и майка й все още не е разкрита в медиите.

Популярни Публикации