Причината за раздялата между Клеър Фелоус и Ейнсли Хариот

Клеър Фелоус е дизайнер на костюми, най-известна като бившата съпруга на готвача и телевизионна личност Ейнсли Хариот.

Бързи факти

Пълно име Клеър Фелоус
Първо име Клеър
Фамилия Стипендианти
Професия Дизайнер на костюми
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Ейнсли Хариот
Без деца две

Животът като двойка

Първоначално тя се срещна с бившия си съпруг в магазин за дрехи. За бившия й съпруг това беше любов от пръв поглед, тъй като той се влюби в нея веднага, когато я видя. Двамата започнаха да се срещат малко след това. След една година запознанства, двойката се ожени през 1989 г. Съпругът и съпругата се радваха на щастлив брачен живот до 2004 г., когато се разчу, че бившият й съпруг има връзка с друга жена.

Самоличността на любовницата на Ейнсли беше скрита, защото той започна съдебна битка, за да разсее обвиненията за афера и жената, с която е свързан. Осем години по-късно двойката получава опустошителната новина, че бракът им е изчезнал. Според представител, разводът им е приятелски и нямат твърди планове за бъдещето.Каква беше основната причина за развода им?

Все още не е ясно защо са се разделили. Някои казват, че това се дължи на хомосексуалността на Ейнсли, докато други смятат, че се дължи на неговата изневеряваща афера. Имаше твърдения, че той е хомосексуален в реалния живот, което може да обясни защо жена му го е напуснала. Почитателите му повярваха на слуховете, което го изненада. За да защити сексуалността си, той трябваше да напише Twitter. В туита си той каза, че хората предполагат, че е лагерник, тъй като е весел. Той каза също, че харесва дами, тъй като е женен и има деца от жена си.

Колко деца има?

Клеър и бившият й съпруг бяха благословени с две деца, Джими и Мади Хариот. Джими, първото им дете, се ражда през 1992 г. Двойката има дъщеря Мади три години след раждането на Джими. Синът им иска да избегне светлините на прожекторите и да води уединен живот. За сметка на това дъщеря им се появи публично с баща си. Ейнсли и Мади присъстваха на наградите TRIC 2020 в хотел Grosvenor House в Лондон, Англия, на 10 март 2020 г.

Нетна стойност

Дизайнер на костюми получава средна почасова заплата от ,75, според salary.com. Предполагаме, че и тя печели в подобен диапазон. Нетното състояние на Ейнсли е приблизително 4 милиона долара към 2022 г. Той е участвал в различни телевизионни програми, включително Ready Steady Cook, Ainsley’s Harriott’s Street Food и City Hospital.

Той е бил съдия в състезание по къри през 2017 г. Организаторите на събитието са го компенсирали с 000 за услугите му като съдия. Той е създал рецепти, които могат да бъдат закупени онлайн за около . Неговите приходи от продажби на книги ще увеличат нетната му стойност.

Любопитни факти

  • Според wiki сайтовете, Клер е най-малката сестра на комика Греъм Фелоус.
  • Докато беше омъжена, тя живееше в дом за 1,40 милиона долара в Южен Лондон.
  • Родителите на бившия й съпруг са Честър Хариот и Пепи Страдуик.
  • Настоящата възраст на бившия й съпруг е 63 години.

Популярни Публикации