Приятелката на Тайлър Хайнс: Коя е тя? Неговите актуализации за любовния живот

Тайлър Хайнс , звезда на Hallmark Channel, никога не пропуска да направи заглавия със зашеметяващия си външен вид и романтични водещи роли на екрана. Откакто роденият в Торонто Онтарио стана филмова звезда на Hallmark, феновете са любопитни за личния му живот, чудейки се дали е женен, неженен или излиза.

Феновете се чудят дали той има съпруга, която го чака у дома след дълъг ден пред камерата, въпреки факта, че той не е говорил за брак. Това, което знаят е, че той е имал връзка през 2018 г.

Приятелката на Хайнс успя да получи достъп до неговия акаунт в Twitter

Хайнс обсъди времето си с много обичаната мрежа Hallmark Channel в интервю с Рут от My Devotional Thoughts през 2018 г. По това време той беше новодошъл в мрежата с два филма, които трябваше да излязат в рамките на един месец.Рут, която има тясна лична връзка с много от актьорите и създателите на Hallmark, разказа на красивия мъж за феновете на мрежата, като същевременно се съобрази с гледната точка на актьора за живота в Hallmark.

По време на разговора Рут правилно посъветва Хайнс да се присъедини към социални медийни платформи като Twitter и Instagram, за да поддържа близки отношения с феновете си. Звездата от The Falling For You също призна, че не е бил голям потребител на социални медии и не е сигурен дали дори е влязъл в акаунта си в Twitter, докато е в Saving Hope.

Хайнс накратко разкри, че приятелката му е имала достъп до акаунта му в Twitter, докато разкрива онлайн навиците му. Актьорът каза, че приятелката му току-що го е информирала за нарастващите му последователи в Twitter. Въпреки че той заяви, че се среща през 2018 г., той не назова партньора си или предостави допълнителна информация за връзката си.

Хайнс се е оженил за приятелката си

Хайнс е сдържан относно романтичния си живот. Въпреки че стана по-активен в социалните медии, погледите в личния му живот все още са рядкост. Той рекламира само своите филми и телевизионни предавания. Актьорът изтри публикация в Instagram от 2017 г., включваща тогавашната му приятелка и куче. Ракел Наташа, според докладите, е нейното име.

Неговата сладка връзка с колежката му Ерин Кракоу

Хайнс пази личния си живот в тайна, но е открит за професионалните измамни действия. Всъщност той изразява чувствата си към колежката си Ерин Кракоу съвсем открито. В триъгълната любовна история на Hallmark, It Was Always You; двамата играеха любовни интереси. Той изигра Дейвид, а Кракоу изигра кариерно ориентирана дама на име Елизабет.

 Тайлър Хайнс

Тайлър Хайнс

И двамата актьори са открити за възхищението си един от друг, независимо дали в социалните медии или в интервюта. Например, по време на интервю с ET Online на 24 февруари 2021 г. Краков разкри, че е толкова развълнувана да работи с Хайнс, че го е помолила да се присъедини към актьорския състав на филма.

Хайнс каза, че е благодарен за нейния подход в отговор на комплимента. Той също похвали актрисата от When Calls the Heart като талантлива актриса и прекрасно човешко същество.

Ерин е невероятно човешко същество и много, много талантлив актьор, каза актьорът.
Нетното състояние на 35-годишния актьор се оценява на между 1 и 5 милиона долара към 2022 г. Въпреки това, тъй като няма официални доклади по темата, всичко е спекулация.

Популярни Публикации