Приятелката на Освалдо Бенавидес Есмералда Пиментел иска да се омъжи и да създаде семейство

Освалдо Бенавидес се помири с бившата си приятелка Есмералда Пиментел. Актьорът Освалдо Бенавидес и актрисата Есмералда Пиментел са били виждани заедно много пъти напоследък. Последните им публични изяви дойдоха след като се разделиха преди около две години. Двойката актьор-актриса започна да се среща за първи път през 2017 г., но и двамата престанаха да се следват в социалните медии някъде през 2019 г. По това време започнаха да се разпространяват съобщения за раздялата им. Но изглежда, че те отново се срещат и любовта им изглежда става все по-силна с всеки изминал ден. В резултат на това не е неразумно да се вярва, че Пиментел скоро ще стане съпруга на Бенавидес.

 Освалдо Бенавидес

Освалдо Бенавидес (Източник: Google)

Слухове за помирението на Освалдо Бенавидес и Есмералда Пиментел

Срещата на двамата стана вирусна, когато Бенавидес публикува снимка на двамата в своя Instagram. Актьорът от Por La Libre се вижда да се забавлява с Пиментел в Disney World на снимката от 5 март 2021 г. Пиментел беше видян с Бенавидес и други лица на последваща снимка от 6 март, включително двама младежи, чиито лица бяха покрити с емотикони. След това актьорът сподели друга своя снимка с Пиментел на 25 април. Кадърът е направен по време на откриването на мексиканския комедиен филм Mentada de Padre, чиято премиера беше през 2019 г.Значителната индикация, която на практика потвърждава тяхното събиране, дойде под формата на друго изображение в Instagram, качено в социалните медии на 31 май 2021 г. от актьора Бенавидес. На снимката двамата са облечени в медицинско облекло и се целуват, докато носят маски. Това само подпали спекулациите за евентуална съпруга. Предполага се, че двамата са на снимачната площадка на техния телевизионен сериал от 2017 г. Добрият доктор. Пиментел подигравателно публикува снимка на себе си с Бенавидес в Instagram на 16 април 2021 г. Изображението показва двама души в халати с лица, покрити с дъска.

Есмералда Пиментел се стреми да бъде съпруга и майка.

През 2018 г. мексиканската актриса изрази надеждите си един ден да срещне този и да стане майка. Тя каза, че вярва в любовта и би искала да има деца и да създаде собствено семейство един ден. Пиментел каза на People Chica, това е нещо, което ще се случи, когато моментът е перфектен и вие се стремите да бъдете възможно най-подготвени. Тя продължи да казва, че търси идеалния човек, някой, който споделя вашите амбиции. Пиментел, от друга страна, разкри, че уж иска да се омъжи и да създаде семейство, но всъщност не търси [някого] и смята, че е трудно да срещнеш някой, който разбира непостоянния ми график като актьор.

Есмералда Пиментел обяви, че е бисексуална

Пиментел стана бисексуален през 2019 г., докато все още се срещаше с Бенавидес и призна, че се радва на момичета и мъже от детството. Актрисата от You’ve Got This казва, че винаги е обожавала дами и мъже, но не е имала препратка, която да ми помогне да разбера себе си.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Есмералда Пиментел (@esmepimentel)

Пиментел продължи да изразява подкрепата си за LGBTQ общността, като участва в Corum, Независимия филмов фестивал на Морелия за сексуално и полово разнообразие. Преди това тя беше качила снимка в Instagram, на която се вижда как преминава през цветова палитра. LIBERTAD, което се превежда като свобода на английски, беше написано в надписа. Текстът с надписи съдържа седем цветни емотикони между буквите, което може да е намек към седемте цвята на дъгата.

Популярни Публикации