Приятелката на Марк Норманд Мей Планърт сподели историята за това как се запозна с Норманд

Марк Норманд е стендъп комик и актьор от Съединените щати. През 2006 г. той започва да прави стендъп комедия в родния си град Ню Орлиънс. Той е участвал в Conan, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon и The Late Show with Stephen Colbert, както и в други предавания в Съединените щати и в чужбина.

Приятелката на Марк Норманд

Марк Норманд и приятелката му Мей Планърт първоначално се срещнаха на сцената по време на едно от неговите изпълнения. Той се занимава с стендъп комедия повече от 15 години и е добре познат сред феновете на комедията. Той се утвърди като популярен комик на 37 години, но не е единственият близък, който работи в сферата. Неговата партньорка, стендъп комикът Мей Планърт, също е стендъп комик и двамата са заедно от дълго време. Неговите неща често се възприемат като нови както от комиците, така и от зрителите. Марк, променящ жанра, дори предизвика слухове за ЛГБТ по едно време, тъй като комиксът често се шегуваше, че е малко странно. От друга страна връзката му с половинката му спира подобни слухове.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Mae Planert (@mae_planert)Марк Норманд и Мей Планърт се срещнаха. По време на Неговото изпълнение

От приблизително 2015 г. Норманд и Планърт се срещат. По време на гостуването си в подкаста A Relationship Tale, тя разказа историята как се е запознала с Норманд. Когато се съгласиха да отидат на концерта на Норманд, Планърт разкри, че е на среща с друг джентълмен. Тя информира съквартиранта си след срещата, че все още мисли за Норманд и е посъветвана да се свърже с комика.

Как Мей Планърт се насочи към комедията

Планърт не беше комик, когато двамата започнаха да се срещат. Тя прояви интерес едва по-късно. Първо се страхуваше да бъде открита относно интереса си към него, защото се страхуваше, че хората ще припишат успеха й на това, че има известно комично гадже, ако успее. Планърт не се обърна към Норманд за помощ и дори запази началото си в комедията в тайна от него. Всъщност той не разбра, че тя изпълнява стендъп комедия, докато двамата не бяха насрочени за едно и също събитие шест месеца по-късно.

Запознанства и комедия с Мей Планърт и Марк Норманд

Тъй като и Планърт, и Норманд са комици, те рядко обсъждат хумора помежду си. Тя заяви, че тъй като те вече играят комедия за кариера, е най-добре да го пазят от връзката си. Това също е помогнало на Планерт да развие свой собствен стил, тъй като тя не е търсила съвета му и не е силно засегната от него в този аспект.

По същата причина тя посочи, че макар и двамата да говорят за един и същ инцидент, те го излагат по много различни начини. Техният избор да отделят комедийните си професии от връзката си им послужи добре и те редовно публикуват един за друг в социалните медии. Не е ясно дали двамата искат да се оженят, но изглежда се радват на компанията на другия независимо.

Популярни Публикации