Приятелката на Дейвид Духовни, срещи, сексуална зависимост

Личният живот на Дейвид Духовни привлече голямо внимание през годините. Известно време се говори за брака му с Теа Леони и как той приключи. Наскоро обаче той се завърна на сцената за запознанства. През 2017 г. той излизаше с доста по-млада от него жена.

Връзка между Дейвид Духовни и Моник Пендълбъри

През октомври 2017г. Духовни беше видян за първи път публично с Моник Пендълбери . Те бяха забелязани да обядват във Ванкувър, Канада. Според National Enquirer (чрез Daily Mail), те са обядвали сами.

Според изданието чичото на Пендълбери, Дърк Дрю, разкри, че тя е запознала Духовни със семейството си. Тя обаче го беше представила само като приятел. Духовни отиде в сокофабриката SunLife Organics в Лос Анджелис и я срещна там поне веднъж преди юни 2017 г. Тя работеше там по това време. Дейвид Духовни и Моник Пендълбъри

Дейвид Духовни и Моник Пендълбъри

Освен това двойката е пътувала до Ню Йорк, Малибу и Канада като приятели. След това, през декември, те бяха забелязани отново във Ванкувър. Те прекараха време заедно този път по време на почивката му от снимките на „Досиетата Х“.

Актьорът и приятелката му бяха облечени небрежно, докато се разхождаха из улиците на Ванкувър. Шест месеца по-късно те отново бяха забелязани заедно. Този път те отидоха на плажа Малибу. Духовни и Пендълбери прекараха време заедно на слънце през август 2018 г. с някои от приятелите си. Репортажите за връзката им обаче свършват тук. Оттогава няма повече актуализации за двойката.

Има акаунт в Twitter, посветен единствено на обсъждане на връзката на Духовни и Пендълбери. Този акаунт обаче също беше деактивиран през август 2018 г.

Коя е Моник Пендълбери?

Моник Пендълбъри е малко известна, защото тя стана известна, след като стана приятелка на Духовни. Тя е на 28 години към момента на писане и празнува рождения си ден на 25 юни, според Daily Mail. Тя е студентка от Калифорнийския университет в Ървайн, висока 5 фута 3 инча и играеше футбол.

Работила е в сокоизточница, но сега е цветар. Според личната й биография в Instagram, тя е собственик на Sea Lily Malibu, екологичен бутик за флорален дизайн със свеж зелен подход, разположен на 6444 Trancas Canyon Road в Малибу, Калифорния. Тя също има публичен акаунт в Instagram, но там публикува само снимки на цветя, вероятно за да рекламира бизнеса си.

Сексуалната зависимост на Дейвид Духовни

Дейвид Духовни е бил женен за Леони в продължение на много години преди връзката му с Пендълбери. Те се женят на 12 май 1997 г., след само осем седмици връзка. Бившата двойка има две деца: Маделийн Уест Духовни (родена на 13 април 1999 г.) и Лид Милър Духовни (родена на 15 юни 2002 г.). Бракът им беше прекратен поради неговата сексуална зависимост. Духовни и Леони се разведоха през 2008 г.

В същото време той доброволно се регистрира в рехабилитационен център за сексуална зависимост. Нещата изглежда се подобряваха и той дори се помири със съпругата си през 2009 г. Но проблемите на бившата двойка бяха непоправими и те се разведоха отново на 29 юни 2011 г.

Той подаде молба за развод през юни 2014 г. и тя беше финализирана няколко месеца по-късно. Въпреки това, от април 2017 г., те не са имали враждебност един към друг и са били отдадени на съвместно родителство.

Популярни Публикации