Приа Фъргюсън - Уики, възраст, нетна стойност, гадже, срещи, височина

Сър Фъргюсън е американска актриса, която е родена в Атланта, Джорджия и е добре известна с актьорските си способности. Актрисата стана известна след ролята на Ерика Синклер в сезон 2 на Stranger Things. Priah се превърна в шума на града, когато се появи в най-новия филм за приключенска комедия за Хелоуин с Марлон Уейънс.

Бързи факти

Пълно истинско име Сър Фъргюсън.
Рождена дата 01 октомври 2006 г.
Възраст (към 2021 г.) 15 годишен.
Място на раждане Атланта, Джорджия, Съединените щати.
Живея в момента САЩ.
Етническа принадлежност Смесен афроамериканец.
Националност Американски.
Професия Актриса и модел.
Нетна стойност 0k – 0k USD към 2021 г.
образование Изучаване.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 1″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 53 кг .
В лири: 116 паунда .
Цвят на косата Светлокафяво.
Цвят на очите кафяво.
Религия християнството.
Зодия Паунд
Алма матер все още не е записан.

Приа Фъргюсън Възраст и ранен живот

Сър Фъргюсън беше роден на 1 октомври 2006 г. Тя е 15 годишен от 2021 г. Тя е отгледана в Атланта, Джорджия, в Съединените щати. Приа е родена през октомври, което показва, че нейният соларен знак е Везни. Семейството й е от американски произход. Фъргюсън разкри, че името на майка й е Аджуа Фъргюсън, а името на баща й е Джон Фъргюсън. Майка й е графичен дизайнер, докато баща й е дизайнерски директор. Priah е ученичка в средно училище, която преди е посещавала частно училище в Джорджия. Тя е много заета и интелектуална млада дама.

Приа Фъргюсън Височина и тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Прия Фъргюсън е висока 5 фута и 1 инч и тежи около 53 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Сър Фъргюсън

Сър Фъргюсън

Priah Ferguson Net Worth

Колко е нетната стойност на Priah Ferguson? Priah е много усърдна и ентусиазирана дама, която изкарва солидно от кариерата си в шоубизнеса и други начинания като реклами, партньорства, шоута, спонсорства, филми и т.н. Към 2021 г. приблизителната нетна стойност на Priah Ferguson е 0k-0k USD.

кариера

Започва да участва в събития и публики на петгодишна възраст. Тя също участва в театрални драми, комедийни скечове, пиеси и т.н. Нейните актьорски способности и емоции бяха толкова впечатляващи, че много програмни директори поискаха родителите й да потърсят представителство на агенцията. Въпреки че приема договора, тя получава първата си задача, „Атланта“, сериал на FX, ръководен от Доналд Глоувър, в рамките на една година.

След това тя се появява в други предавания като Daytime Divas, Mercy Street и други. След нейната знаменитост й бяха предложени различни работни места, включително маркетинг, спонсорство и т.н. Актрисата се появи в редица реклами. През 2015 г. Priah също работи върху видеоклип за United Way of Greater Atlanta.

Тя придоби известност, след като изобрази Ерика Синклер в сезон 2 на Stranger Things. Публикуван е за първи път през 2017 г. Фъргюсън също беше избран за герой в сезон 3 на шоуто. Фъргюсън се появи в „Клетвата“ през 2018 г. Едно от най-новите й сътрудничества е с добре познатия актьор Марлон Уейънс за предстоящата приключенска комедия за Хелоуин. Въпреки че заглавието все още не е разкрито.

Приа Фъргюсън Гадже и срещи

С кого се среща Приа Фъргюсън? Priah е прекрасна и сладка млада дама, а нейният чар и привлекателност са неустоими. Тя не е говорила нищо за любовния си живот или текущото състояние на връзката. Priah все още е изключително млада, за да започне връзка с когото и да било. Освен това е вероятно тя да е напълно изключена от тези проблеми и да се концентрира само върху професията си.

Популярни Публикации