Президентът на CNN Джеф Зукър подаде оставка заради връзка с Алисън Голуст

Джеф захар е топ изпълнителен директор на CNN който подаде оставка в сряда, след като не успя да разкрие романтична връзка с друг висш ръководител в компанията, която отдавна се смята за най-лошо пазената тайна в телевизията.

 Алисън Голуст и Джеф Зукър

Алисън Голуст и Джеф Зукър

Любопитни факти

Истинско име Джефри Адам Зукър
Псевдоним Джеф
Професия Media Executive
Връзка към Instagram N/A
Име на съпругата Карин Натансън
Роден град Хоумстед, Флорида, САЩ
Зодия Овен

В бележка до колеги Зукър, който ръководи кабелната мрежа от девет години, каза, че връзката му с Алисън Голуст, изпълнителен вицепрезидент на CNN и главен маркетинг директор, е изникнала по време на разследване на Крис Куомо.Оставката на Зукър беше обявена чрез изявление, споделено от главния медиен кореспондент на мрежата Брайън Стелтър. В изявлението Зукър каза,

Признавам, че връзката се разви през последните години. Трябваше да го разкрия, когато започна, но не го направих. Сгреших. В резултат днес подавам оставка .

 Джеф захар

Джеф захар

Алисън Голуст Съобщава се, че е работил с бившия президент на CNN повече от 20 години . Въпреки това, тяхната слухова връзка е била обект на множество медийни твърдения през годините. Докато Zucker подаде оставка, Gollust потвърди, че ще продължи да работи за мрежата. Тя е изпълнителен вицепрезидент и главен маркетинг директор на мрежата.

 Алисън Голуст и Джеф Зукър

Алисън Голуст и Джеф Зукър

Той е поредният медиен ръководител, принуден да подаде оставка заради връзка с подчинен колега, в случая по взаимно съгласие, която не е разкрита пред работодател, както е обичайно в подобни случаи.

Популярни Публикации