Препятствията, пред които е изправен Антъни Рамос поради етническата си принадлежност

През ранните си години Рамос трябваше да се задоволява с това, което имаше, да спи на течащи надуваеми матраци и разтегателни легла, докато сърфира на дивана в последната си година в гимназията.

Той умираше от глад, както буквално, така и метафорично. Той копнееше да живее живот без бедност и Макдоналдс несъмнено беше в списъка му с желания.

Сара Щайнвайс, директор на музикалния театър в гимназията му, му помага да получи позиция в Американската музикална и драматична академия.Докато беше в училище, опитвайки се да навакса опита и институционалните познания на приятелите си, той беше представен с открито презрително отношение към неговото наследство и идентичност.

 Антъни Рамос
Антъни Рамос беше помолен да остави своята етническа принадлежност на вратата

Хората ми казваха, че ако пуснете косата си и говорите на американски стандарт, може да сте по-расово двусмислени, каза той в интервю за Hollywood Reporter. Няма да бъдете в „латиноамериканската кутия“, казва разказвачът.

Той също вярваше, че расата му е бариера, препъникамък, малък стъклен таван. Той смяташе, че да бъдеш латиноамериканец е негова суперсила в ретроспекция, тъй като това беше самият той.

В огледалото за обратно виждане обаче животът изглежда съвсем различен.

Рамос отказа да мръдне, след като беше поставен в така наречената кутия за известно време.

Не искам да ме наемат на работа поради моята неяснота. Искам да бъда вербуван заради това, което съм, а не заради това, което правя.

Минаха години, преди той да приеме напълно своята националност и идентичност, развявайки гордо знамето на Пуерто Рико. Не след дълго актьорският състав на Хамилтън спечели наградата Грами за най-добър музикален театрален компактдиск. Въпреки че въображението на много хора за рая е богато и без наем, факт е, че кутията наистина съществуваше.

Антъни Рамос е почти изоставен

Рамос се бореше да си намери работа и до последния си семестър през 2011 г. беше в депресия.
Наречете го обрат на сюжета или късмет! Той също така гледа In the Heights през последните седмици на Бродуей приблизително по същото време.

Да види латиноамерикански актьор на сцената беше достатъчно, за да не напусне.

Той призна, че следващата година е била предизвикателна, с големи интервали между сложни ангажименти – местни събития с ненадеждно заплащане, национални турнета извън съюза и участия на круизни кораби.

Той спечели две важни роли в Хамилтън, едната като син на Хамилтън, а другата като един от неговите приятели.

Неговият блясък в крайна сметка беше признат. Той се гордееше със своя етнос и националност.

Родители и семейство на Антъни Рамос

Антъни Рамос е роден от майка си Милдред Рамос, но самоличността на втория му родител е неизвестна на общия свят. Марио Мартинес, по-големият му брат, и Стефани Рамос, по-малката му сестра, израснаха с него.
Преди данъци майката печелеше 30 000 долара на година.

Като дете това беше едва 10 Gs, разказа Рамос.

Що се отнася до романтиката, най-скорошната публична връзка на Рамос беше с Жасмин Сефас Джоунс, която приключи през 2021 г.

Популярни Публикации