Prateek Yadav- Wiki, възраст, нетна стойност, съпруга, височина, тегло

Пратек Ядав е известен предприемач, собственик на фитнес зала, дете на знаменитост, медийна личност и звезда в социалните медии. Той е добре признат в нацията като син на Мулаям Сингх Ядав, известен политик.

Бързи факти

Пълно истинско име Пратек Гупта.
Известно име Пратек Ядав.
Дата на раждане 7 юли 1987 г.
Възраст (към 2021 г.) 34 години.
Място на раждане Лакнау, Утар Прадеш, Индия.
Зодия Рак.
Нетна стойност INR 6-7 Crores (приблизително).
образование Бакалавър по търговия.
Магистри по бизнес администрация.
Професия Предприемач, фитнес треньор и медийно лице.
Училище/Колеж Градско Монтесори училище.
Университет Лакнау.
Университет Лийдс, Лондон.
каста кшатрия.
Религия индуизъм.
Националност индийски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 74 кг .

Възраст и ранен живот на Prateek Yadav

Пратек Ядав е роден в Лакнау, Утар Прадеш, Индия през 1987 г . Той прекара няколко години в много страни, включително Обединеното кралство. Той е на 34 години (към 2021 г.). Според докладите той е получил основното си образование в City Montessori School. След като завършва средното си образование, той се записва в престижния университет Лакнау, за да получи бакалавърска степен по търговия. Според докладите той е пътувал в чужбина и е бил приет в университета Лийдс в Лондон. В Лондон получава магистърска степен по бизнес администрация.

Височина и тегло на Prateek Yadav

Prateek Yadav е висок 5 фута 9 инча . Тежи приблизително 74 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Пратек Ядав

Пратек Ядав

Prateek Yadav Net Worth

Колко е нетната стойност на Prateek Yadav? Той има Lamborghini от висок клас, което струва приблизително 5 крори INR. Освен това той е единственият собственик на великолепно Lamborghini в Лакнау. Другите му източници на приходи включват фитнес тренировки, членство във фитнес зали и маркетинг. Към октомври 2022 г. нетната му стойност се оценява на около 6-7 крори INR.

кариера

Пратийк никога не се е интересувал от политика. Неговият втори баща също го е принудил да се включи в политиката, но той е отказал предложението, заявявайки, че предпочита да живее спокоен живот. След като завършва обучението си в Лондон, той се завръща в Индия, за да основе собствена фирма. Той се интересуваше особено от бодибилдинг и се състезаваше в няколко турнира. Според медийни източници той е отворил собствена фитнес зала в Гомти Нагар, Лакнау, през 2015 г.

Мулаям Сингх Ядав посвети фитнес залата. Фитнесът му се нарича Iron-Core Fit. Той спомена, че е използвал само американски и италиански уреди и оборудване в залата си. Той начислява годишна такса от приблизително 35 хиляди INR за своята фитнес зала. Prateek също публикува снимки от своята фитнес зала в акаунтите си в социалните медии.

Съпруга и брак на Prateek Yadav

Коя е съпругата на Пратек Ядав? Ядав е смел млад мъж. По време на студентските си години той се запознава с Апарна Ядав. Според докладите Апарна Ядав е посетил училището на Пратек за музикален проект. Когато двамата се срещнаха, те започнаха да общуват помежду си. След това си разменили имейл адресите и започнали да си кореспондират. Тази двойка започна да се влюбва и реши да се ожени. Женят се през 2010 г., след като завършват образованието си.

Според съобщенията двойката се ожени през декември 2011 г. с одобрението на всички членове на семейството. Нека ви представя Апарна Ядав, социален работник и политик. Преди това тя беше член на партията Самаджвади. Тя се присъедини към Bharatiya Janata Party на 19 януари 2022 г. (сряда). Изборът на Апарна също беше критикуван от много хора.

Популярни Публикации