Pranathi Reddy- Нетна стойност, възраст, биография, гадже, височина, Instagram, кариера

Пранати Реди е известна индийска съпруга. Пранати Реди е самостоятелно зает собственик на бизнес. Тя стана известна като съпруга на индийския актьор от телугу Манчу Манодж Кумар. Научете повече за Pranathi Reddy Нетна стойност, възраст, биография, гадже, етническа принадлежност, височина, Instagram, кариера

Бързи факти

Пълно име Пранати Реди
Пол Женски пол
Професия Бивша съпруга на знаменитост, предприемач
Държава Индия
Височина 5 фута 4 инча (1,63 м)
Нетна стойност 1 милион долара
Семейно положение развод
Съпруг Манчу Манодж Кумар
Цвят на косата кафяво
Родно място Тамил Наду, Ченай
Националност индийски
Instagram Пранати Реди Instagram
Марка N/A
Хоби N/A

Pranathi Reddy Възраст и ранен живот

Пранати Реди е роден в индийския щат Тамил Наду, в град Ченай, през 1983 г. . Тя е 39 години и от индийски произход. По същия начин точната й рождена дата и хороскоп не са известни. Имената на родителите на Пранати и информацията за връзка в момента не са налични. Баща й е бизнесмен, а майка й е домакиня, както се знае. В момента обаче няма информация за нейните братя и сестри, братовчеди, баби и дядовци или други членове на семейството. Пранати стана известна и популярна едва след брака си с Манчу, така че знаем много малко за нейната семейна история. По отношение на образованието и квалификацията на Пранати, тя е посещавала частно училище в своя квартал. След това тя посещава университет и специализира компютърни науки.

Височина и тегло на Pranathi Reddy

Колко висок е Пранати Реди? Пранати Реди е висок 5 фута 4 инча и тежи 59 кг. Що се отнася до другите й телесни измервания, като размера на гърдите, талията, бедрата и бицепса, техните размери все още не са налични и всички тези измервания все още се преглеждат. Реди също има черна коса и тъмнокафяви очи.  Пранати Реди

Пранати Реди позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Пранати Реди

Колко е нетната стойност на Пранати Реди? Основният й източник на доходи е предприемаческата й кариера. Очакваната нетна стойност на Пранати Реди е 1 милион долара към 2021 г.

Пранати Реди Професионален живот и кариера

По отношение на професията Пранати Реди е собственик на бизнес. Тя е самостоятелно заето лице. Тя натрупа опит, докато работи в IT фирма. Освен това, в момента няма много информация за нейната кариера и професионален живот. Освен това тя стана известна след брака си с Манчу Манодж. Иначе тя беше точно като всяко друго нормално момиче, изпълняващо ежедневието си. Хората, както поддръжници, така и противници, се запознаха с нея след брака й.

Двойката беше много харесвана от широката публика. Manchu Manoj Kumar, нейният съпруг, е индийски филмов актьор, който работи предимно във филмовата индустрия на телугу. Той прави своя филмов дебют като дете-художник в Major Chandrakanth, когато е само на десет години. През 2004 г. той дебютира в киното като водещ актьор във филма Donga Dongadi. Той успя да спечели много слава, популярност и признание след първия си филм. Manchu Manoj се появява и участва в редица филми и филми до този момент. Той е добре известен актьор във филмовата индустрия на телугу.

Пранати Реди Гадже и брак

Кой е гаджето на Пранати Реди? В момента Пранати Реди е необвързана и изглежда е по-загрижена за кариерата, семейството и живота си, отколкото за това да има връзка. Може би Реди иска да запази личния си и романтичен живот личен и далеч от медиите и общественото око. През същата година тя се омъжи за приятеля си Мачу Манодж през май 2015 г. Двойката обаче обяви развода си през октомври 2019 г. и вече не са заедно; освен това двойката никога не разкрива причината за развода си. И когато чуха за техния развод и раздяла, всички техни фенове и последователи бяха изненадани.

Също така, знайте за Нетна стойност на Navya Nanda, рожден ден, възраст, гадже

Популярни Публикации