Поза на Ванеса - Wiki, възраст, етнос, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Поза Ванеса е добре известна с работата си като венецуелска актриса. Vanessa Pose е добре известна с ролите си във филмите Juego и La Diablo Diosa.

Бързи факти

Пълно име: Ванеса Габриела Поза Леви
Дата на раждане: 12 март 1990 г
Възраст: 32 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Венецуела
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 януари 1970 г
Съпруг Питър Ромеро
Цвят на очите леска
Цвят на косата кафяво
Родно място Каракас
Националност венецуелски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
баща Уругвайска поза
Майка Поза Куба
Братя и сестри (2) Поза Андрес, Поза Алехандро

Биография на Vanessa Pose

Ванеса Габриела Поза Леви е роден на 12 март 1990 г. в Каракас, Венецуела. През 2022 г. тя ще навърши 32 години, а зодия е Риби. Тя също е венецуелска гражданка, която изповядва християнството. В резултат на това тя е родена от баща си, Уругвай Поза, и майка си, Куба Поза.

Тя израсна в любяща и приятелска среда, защото родителите й я подкрепяха. Тя също има братя близнаци на име Андрес и Алехандро Позе.Vanessa Pose Education

По отношение на образованието тя е завършила престижен университет. Образованието обаче остава скрито.

Поза Ванеса Височина, Тегло

Поза Ванеса е безспорно привлекателен и красив. Освен това актрисата е висока 5 фута 8 инча (1,72 м/172 см). Тя също е запазила структурата си и тежи приблизително 62 кг (135 фунта). Тя има прекрасен чифт лешникови очи и дълга кафява коса.

  Поза Ванеса

Поза на Ванеса (Източник: Instagram)

кариера

Поза Ванеса решава да продължи кариера в развлекателната индустрия, след като завърши образованието си. Той най-накрая направи нейния актьорски дебют в Con Toda el Alma през 2005 г. В продължение на два сезона тя беше гледана като Мария Виктория Серано, с Камила Вилафане като главен антагонист. По същия начин, от сезон 1 до 5, тя играе главната роля на Алегрия Гузман от 2006 до 2010 г. По този начин Voltea pa’que te enamores е избрана за ролята.

Тя постепенно набира популярност и получава повече предложения за работа. През 2010 г. тя е хвърлена във филма Dónde Está Elisa. Освен това тя играе ролята на Елиза Алтамира Ригс в него. По-късно, през 2010 г., тя обяви, че е получила ролите на Виктория Хътън Милър и Аурора Понсе де Леон. В резултат на това тя играеше ролята на Аврора. По същия начин тя се появява в Corazon Valiente от 2012 до 2013 г. Тя също се появява в Jenni Rivera: Mariposa de Barrio през 2017 г.

В резултат на това тя пое ролята на Chiquis Rivera. След всички тези изяви тя придоби голяма популярност и стана известна сред хората. Освен това през 2008 г. тя участва във филма Juego. Тя беше забелязана в ролята на Дженифър Караско. След това, през 2009 г., имаше продължение на Juego, в което тя играеше същия герой. Тя играе ролята на Кандис в La Diablo Diosa през 2011 г. В допълнение, третата част от Juego беше пусната през 2016 г. През 2011 г. тя играе Маризела в уеб романа Y Vuelvo a Ti.

Vanessa Pose Net Worth

Поза Ванеса очевидно е живял висококачествен живот и е печелел много пари. В резултат на това приблизителната нетна стойност на актрисата все още не е разкрита. Но без съмнение актрисата и семейството й водят охолен начин на живот и му се наслаждават изцяло.

Ванеса Поза Съпруг, Брак

Поза Ванеса се омъжи за Педро Ромеро, неин дългогодишен приятел. В резултат на това съпругът й също е актьор по професия. Двойката се срещна за първи път през 2011 г. Те също се срещаха една година, преди да решат да изведат връзката си на следващото ниво. През 2012 г. прекрасната двойка си размени брачни обети.

Те имаха частна сватбена церемония, на която присъстваха роднини, приятели и членове на семейството. Те бяха благословени с дъщеря, чието име все още не е разкрито, след като се ожениха. Семейството изглежда живее щастливо и се наслаждава на компанията си. По същия начин тя живее щастлив живот без слухове за извънбрачни връзки.

Популярни Публикации