Пост-апокалиптична драматична поредица Last Light ще бъде пусната на Peacock

В пост-апокалиптичния телевизионен сериал Last Light Матю Фокс е готов да разреши световен проблем. Лимитираният драматичен сериал, базиран на бестселъра на Алекс Скароу, ще дебютира в четвъртък, 8 септември, в 3:01 сутринта ET. Дени Гордън режисира Last Light, който е написан от Патрик Масет, Джон Зинман, Алекс Скароу и Патрик Рено. Историята проследява Анди Йейтс, нефтохимик, който осъзнава, че най-големите му кошмари се сбъдват по време на пътуване до Близкия изток, когато доставките на петрол в света са прекъснати. Анди трябва да открие семейството си, докато светът потъва в анархия. Всичко, което трябва да знаете за Peacock’s Last Light, е точно тук.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джесика Буун (@boonejessica)

Дата на излизане на Last Light, актьорски състав и екип, трейлър и др

Last Light от Peacock трябва да дебютира в четвъртък, 8 септември, в 3:01 сутринта ET. Матю Фокс играе Анди Йейтс, Джоан Фрогат играе Елена Йейтс, Алит Рос играе Лора Йейтс, Тейлър Фей играе Сам Йейтс, Амбър Роуз Рева играе Мика Бахаш, Виктор Али играе Оуен Джоунс, Том Власчиха представя Карл Бергман, а Хаким Джома играе Халил Ал- Катани.Според официалния синопсис на сериала:

Вашите близки. Това е твоята вселена. Ами ако всичко изчезне утре? Колко далеч бихте стигнали, за да спасите тези, които обичате, ако цивилизацията се сриваше?

 Последна светлина

Дени Гордън, Матю Фокс, Уилям Чой, Сидни Галонд, Рике Енис, Патрик Рено, Диего Пиасек, Патрик Масет и Джон Зинман са изпълнителни продуценти на сериала. Рола Бауер и Стивън Джонсън са съизпълнителни продуценти на сериала, а Вероника Ленцова е продуцент.

Вижте трейлъра на сериала.

Тийзърът на Last Light дебютира миналия месец, изобразявайки Анди, който се опитва да намери пътя си обратно към семейството си, след като доставките на петрол в света бяха прекъснати. Трейлърът обещава измама, почти обаждания, политически интриги и смъртоносни бягства като част от мисията за преодоляване на мрака с надеждата като единствената светлина. Предпоставката на Last Light със сигурност ще накара зрителите да се чудят кой стои зад петролната криза и защо са решили да всеят хаос по света. Този трилър със сигурност ще накара зрителите да са на върха на местата си, докато чакат да видят дали Анди някога ще намери семейството си живо и здраво, докато разбира кой е отговорен за бедствието. Зрителят може да очаква зашеметяваща кинематография на огромната пустиня на Близкия изток. Сериалът е заснет в Прага, Париж и Абу Даби. Ще има пет епизода, всеки от които ще продължи 45 минути.

Дени Гордън, режисьорът, каза в изявление:

Радвам се, че мога да споделя работата си с всички вас. Този проект беше акцент в кариерата ми; възможността да създам важен разказ с международен състав от актьори и художници, MGM International Television Productions и Peacock, студио и услуга за стрийминг, която ми даде невероятна творческа свобода.

 Последна светлина

Той продължи с думите:

Бях силно вдъхновен от великолепния филм на Алфонсо Куарон „Децата на хората“, сценарий, който можем да видим точно зад завоя, и възнамеряваме да предложим на нашите зрители искрица надежда в заключение; какво е възможно, ако всички работим заедно, за да постигнем промяна? Вярвам, че ще се идентифицирате с Анди Йейтс и неговото семейство и се надяваме, че тази поредица ще предизвика дебати относно зависимостта ни от петрола и как ще се справим с изменението на климата.

Last Light ще бъде достъпен на Peacock в четвъртък, 8 септември.

Популярни Публикации